Saturday, October 29, 2011

Handmake Craft : Pin Bunga Mawar

Assalamualaikum...
Hai korang semua. Amacam ngan PIN BUNGA MELUR yang kami update semalam? Cantik kan... Pasti korang semua tergoda kan. Okeylah, hari ni kami ada masa free sikit. Sambil-sambil tengok perlawanan bola Piala Malaysia, Terengganu vs Negeri Sembilan.
Hari ni kami perkenalkan satu lagi design pin handmake craft kami. PIN BUNGA MAWAR... Memang cute gilerrr.... Cantik sangat!!! Pasti korang teruja.
PIN BUNGA MAWAR ni memang tengah HOT di Ipoh. Saya memang tidak menang tangan menyiapkan pesanan yang kami terima untuk item ini.

PIN BUNGA MAWAR
PIN BUNGA MAWAR... menarik & tertarik!!!
Cantik kan? Yang ni antara pesanan yang telah disiapkan dengan jayanya. Warna bunga adalah pilihan customer kami sendiri. Kombinasi warna dan jahitan bunga yang KEMAS serta TELITI menambahkan lagi seri PIN BUNGA MAWAR ni.
ni pandangan dari belakang & depan
Apa lagi yang korang tunggu? Kami di sini menanti pesanan korang dengan penuh teruja & bersemangat. Hope korang pun teruja & berpuas hati.
Jangan tunggu lama-lama. Dapatkan PIN BUNGA MAWAR dengan segera. Korang pasti kelihatan penuh bergaya & up-to-date. 

Enjoy shopping with us...

Friday, October 28, 2011

Handmake Craft : Pin Bunga Melur

Salam semua...
Maaflah lambat update blog. Saya baru dapat edit gambar2dr kamera. Nasib baiklah kamera saya ni tak banyak songeh. Susah senangku memang bersama kamera ni....hehehehe...
Oklah, saya nk perkenalkan kat korang produk dari kami. Gerenti korang terbeliak mata punye. Sebab produk kami ni cantikkkkkk sgt...
Pin ni memang cute & sesuai untuk di gayakan di mana2 majlis even korang just nak berjalan2 sekalipun.

PIN BUNGA MELUR.

Pin Bunga Melur... Dari Pandangan Depan...
Amacam, cantik tak? PIN BUNGA MELUR ni kami suami isteri jahit sendiri tau. 200% handmake tau... Tapi korang gerenti akan berpuas hati sebab kami akan pastikan kualitinya 300% perfect!!!!
Tak puas lagi tengok gambar kat atas ni? Takpe, kita zoooommmmm skit....

PIN BUNGA MELUR...cantik & memikat!
ni plak kita zoom bahagian belakang PIN BUNGA MELUR
PIN BUNGA MELUR ni kami jahit mengikut warna pilihan customer kami. Tetapi kami ada juga jahit banyak2 untuk di jual kepada customer yang baru nak kenal produk kami. So, korang boleh pilih warna kegemaran korang.
Harga plak? Don't worry, kalau korang dengar pun conform korang tak percaya SEMURAH itu korang perlu bayar untuk PIN BUNGA MELUR YANG SE GAH INI...!
Hantarkan pesanan ada sekarang... Kami sentiasa menunggu dengan senyuman...

Enjoy shopping with us!

Tuesday, October 25, 2011

Coupon Pizza Hut...

Salam...
Maaf korang sbb lama tak update produk kami. Kamera kami buat hal pulak... So, sementara kami ngah 'selongkar' kamera kami tu, kami just dapat update isu-isu yang membawa tuah & special utk korang ajelah... Hope memang membawa tuah utk korang la...
Beberapa hari lepas, kami ada passing kat korang coupon McDonald kn? Kali ni kami nk share ngan korang coupon gak... Agak2 coupon pe ek???
Dah terang2 title tentang coupon Pizza Hut, so kami nk share coupon tu r... Tapi kali ni just utk 2 hari je, so korang pakat2 r pergi serbu pizza ramai2 dalam 2 hari ni ek...

Ada berani??? Dengan setiap pembelian a'la carte Large Ultimate Cheesy 7 Pizza, korang 200% berpeluang mendapat 4 sup dengan PERCUMA... Sape nk bagi???
Walaupun just sup tapi tetap rezeki juga... Syukur, Alhamdulillah...
OKeylah, jgn lupe print coupon ni & bkunjung la di Pizza Hut... 
Jangan lupe inform kat member2 yang lain... Sharing is Caring ok...
Selamat Menjamu Selera...