Friday, December 21, 2012

Special Gift for You!

Assalamualaikum & Selamat Pagi...

Rasa dah lama tak update blog ni... Kami busy sikit, maklumlah nak kena bahagi masa dengan semua duty ni... hehehehe...
Seperti yang kami janjikan di awal-awal promosi kami ~

" Sesiapa yang menjadi pelanggan PERTAMA & membuat pembelian RM 50.00 & ke atas (dalam 1 resit), kami menyediakan SPECIAL GIFT untuk anda..."

Dan alhamdulillah, kami dengan bangganya mengumumkan empunya kepada Special Gift ini sudah kami jumpai... Dia memang semangat betul membeli sampaikan tiap2 hari tanya pasal special gift die...
PEMENANG SPECIAL GIFT Y.E.S 2012 jatuh kepada :-

NOR SAIDATUL AINA BT NOR HADI dari Putrajaya

Tahniah Atul & terima kasih kerana tidak jemu2 membeli koleksi kami!!!

Antara special gift yang telah kami pelawa kepada Atul untuk membuat pilihan adalah:-
i) Beg Simpan Syiling.
ii) Sarung Handphone.
iii) Sarung Harddisk.
iv)Sarung Bekas Tisu.

Dan Atul telah memilih SARUNG HARDDISK ini!


Cantik tak? So cute kan!

Buat pengetahuan korang, kami jual SARUNG HARDDISK ni dengan harga RM 15.00/unit. Kami tidak jual secara besar-besaran lagi kerana kami buka jualan untuk pelanggan di Ipoh & Teluk Intan terlebih dahulu. Jika di izin oleh-Nya, kami akan buka jualan kepada 1 Malaysia & Luar Malaysia pada awal tahun 2013 nanti...

"Atul nak jadi 1st customer luar dari Perak yang dapat sarung harddisk ni!" itulah kata-kata Atul apabila kami tanya kenapa dia memilih sarung handdisk ni sbg special gift dia.

Antara koleksi kami yang menyumbang kpd kejayaan (chewah!!!) Atul menjadi pemenang Special Gift kami adalah...
~ Headband Kod : HB03 - 1 unit
~ Headband Kod : HB09 - 1 unit
~ Headband Kod : HB11 - 1 unit
~ Keychain HP Kod : KCHP03 - 2 unit (katanya utk dia & husband ~sweet!)
~ Keychain HP Kod : KCHP05 - 1 unit
~ Keychain HP Kod : KCHP06 - 1 unit
~ Klip Rambut Kod : KLP01 - 2 unit
~ Klip Rambut Kod : KLP02 - 2 unit
~ Klip Rambut Kod : KLP03 - 2 unit
~ Klip Rambut Kod : KLP04 - 2 unit
~ Klip Rambut Kod : KLP05 - 2 unit
~ Klip Rambut Kod : KLP06 - 2 unit
~ Keychain Kod : KC05 - 1 unit

Semua sekali membawa jumlah RM 61.00 sahaja... Postage fee pula kami hanya charge 50% dari harga sebenar. Ini kerana sebagai tanda PENGHARGAAN kami kepada Atul yang sentiasa support kami.

Terima Kasih 1000 kali & tidak terhingga dari kami kerana percaya pada perkhidmatan kami. Dan kepada korang yang lain, tunggu Special Gift yang akan dtg... Sentiasa keep in touch dgn kami & mungkin anda pemenang kami yang seterusnya!


Enjoy shopping with us....

Saturday, December 8, 2012

Y.E.A.R ~ E.N.D ~ S.A.L.E 2012

Batch 4

Salam 1 Malaysia untuk semua. Seperti yang telah kami janjikan, kami kembali dgn  promosi Y.E.S kami untuk Batch 4 iaitu batch terakhir. Alhamdulillah, sambutan yang kami terima setakat ini semakin baik! Dan kami harap sambutan seperti ini akan berterusan! Setakat ini sudah ada yang OUT OF STOCK! Memang kami terharu sangat2...
Pada promosi kali ini, kami menggunakan konsep '1st COME, 1st SERVED'... So siapa yg cepat mknanya die dapat dululah... So, korang jadilah antara org yg bertuah itu...

Pay Attention Please..!!!
~ Produk promosi akan kami update sepanjang minggu 1 bln Disember ini mengikut batch. So, mgg 1 ni korang leh survey dl.. ~nk beli trs pn ok...hehehhee~
~ barang yg abis di jual@booked, akn trs di kira Out Of Stock sbb kami tidak akan buat yg baru. (dh nama pn promotion kn, so ianya terhad la...)
~ list barang promotion Y.E.S adalah readymade... so tiada special order exp: headband promotion adalah tnpa nama, so kami xdpt proceed order korang klu korang nak headband nama... ~sorry banyak2...sob...sob...~
~ step untuk membuat pesanan adalah :- survey brg2 yg korg suka --> msk'n detail korang di ORDER FORM --> List of items tu korang msk'n no kod brg je & QUANTITI --> submit
~ spt biasa, slps pembayaran dterima, kami dgn scepat kilat trs pos brg'n korang...
~ Postage fee? NOT included in the price listed...

3...2...1... Y.E.S Promotion Start!!!

1) Headband (Kanak2 umur 3 tahun & ke atas)
~ getah headband ini adalah elastic, so semestinya ia lembut & selesa untuk di pakai oleh kanak-kanak.
~ kami tampilkan dengan 2 patern bunga yang menarik.

 (available)
Kod : HB01
Kuantiti : 1 unit SHJ
Harga : RM 10.00/unit

 (available)
Kod : HB02
Kuantiti : 1 unit SHJ
Harga : RM 10.00/unit

 (OUT OF STOCK)
Kod : HB03
Kuantiti : 1 unit SHJ
Harga : RM 10.00/unit

(available)
Kod : HB04
Kuantiti : 1 unit SHJ
Harga : RM 10.00/unit

2) Headband (New born & ke atas)
~ saiz getah agak kecil, elastic & lembut dimana amat sesuai untuk di gayakan kepada baby-baby anda samada Newbond ataupun 1 tahun & keatas.
~ kami tampilkan dengan 2 patern bunga yang menarik.
~ getah headband pula kami datangkan dengan 3 warna yang berbeza iaitu merah, biru laut & ungu.

 (available)
Kod : HB05
Kuantiti : 1 unit SHJ
Harga : RM 10.00/unit

(available)
Kod : HB06
Kuantiti : 1 unit SHJ
Harga : RM 10.00/unit

 (available)
Kod : HB07
Kuantiti : 1 unit SHJ
Harga : RM 10.00/unit

(available)
Kod : HB08
Kuantiti : 1 unit SHJ
Harga : RM 10.00/unit

(OUT OF STOCK)
Kod : HB09
Kuantiti : 1 unit SHJ
Harga : RM 10.00/unit

(OUT OF STOCK)
Kod : HB10
Kuantiti : 1 unit SHJ
Harga : RM 10.00/unit

(OUT OF STOCK)
Kod : HB11
Kuantiti : 1 unit SHJ
Harga : RM 10.00/unit

(OUT OF STOCK)
Kod : HB12
Kuantiti : 1 unit SHJ
Harga : RM 10.00/unit

(available)
Kod : HB13
Kuantiti : 1 unit SHJ
Harga : RM 10.00/unit

(available)
Kod : HB14
Kuantiti : 1 unit SHJ
Harga : 10.00/unit

(available)
Kod : HB15
Kuantiti : 1 unit SHJ
Harga : 10.00/unit

(available)
Kod : HB16
Kuantiti : 1 unit SHJ
Harga : RM 10.00/unit

Dengan ini, secara rasminya habis semua batch Y.E.S 2012 kami telah post kn untuk korang membuat pemilihan korang. Seperti yang korang tahu, semua koleksi kami adalah terhad. Oleh itu, rebutlah peluang keemasan ini.
Dengan hanya berbelanja sekadar RM 10.00 sahaja, korang mampu memiliki headband yang cute, comey & luxury ni!!!! ~terlebih sudah...~
Jangan lupe check it out koleksi kami yang lain juga.. (^^,)
Jika korang ada sebarang pertanyaan atau apa2 sahajalah, boleh contact kami di email kami, FB & ruangan komen di blog ni... Kami sedia membantu!


Enjoy shopping with us.....

Thursday, December 6, 2012

Y.E.A.R ~ E.N.D ~ S.A.L.E 2012

Batch 3

Salam 1 Malaysia untuk semua. Seperti yang telah kami janjikan, kami kembali dgn  promosi Y.E.S kami untuk Batch 3. Alhamdulillah, sambutan yang kami terima setakat ini semakin baik! Dan kami harap sambutan seperti ini akan berterusan! Batch 1 sudah semakin kehabisan stock!!!
Pada promosi kali ini, kami menggunakan konsep '1st COME, 1st SERVED'... So siapa yg cepat mknanya die dapat dululah... So, korang jadilah antara org yg bertuah itu...

Pay Attention Please..!!!
~ Produk promosi akan kami update sepanjang minggu 1 bln Disember ini mengikut batch. So, mgg 1 ni korang leh survey dl.. ~nk beli trs pn ok...hehehhee~
~ barang yg abis di jual@booked, akn trs di kira Out Of Stock sbb kami tidak akan buat yg baru. (dh nama pn promotion kn, so ianya terhad la...)
~ list barang promotion Y.E.S adalah readymade... so tiada special order exp: headband promotion adalah tnpa nama, so kami xdpt proceed order korang klu korang nak headband nama... ~sorry banyak2...sob...sob...~
~ step untuk membuat pesanan adalah :- survey brg2 yg korg suka --> msk'n detail korang di ORDER FORM --> List of items tu korang msk'n no kod brg je & QUANTITI --> submit
~ spt biasa, slps pembayaran dterima, kami dgn scepat kilat trs pos brg'n korang...
~ Postage fee? NOT included in the price listed...

3...2...1... Y.E.S Promotion Start!!!

1) Pin


OUT OF STOCK
Kod : PIN01
Kuantiti : 12 kuntum
Harga : RM 2.00/kuntum

Maaf kerana kami hanya sempat upload gambar pin sahaja hari ini. So, plan dh berubah sebab esok adalah Batch 4 (insyaAllah Batch last...!). 
Kami terpaksa ubah plan sebab hari ni server amat-amat-amat mendukacitakan! Kami terpaksa tunggu berjam-jam untuk upload 1 gambar sahaja (spt di atas!). Maaf sangat2 ek...
So, esok kita jupe di Batch 4, iaitu batch akhir kita. Sesiapa yang minat sangat2 dengan HEADBAND, jgn lepaskan peluang keemasan ini...
Anyway, terima kasih kepada pelanggan2 yg bagi support kepada kami...

Enjoy shopping with us.....

Monday, December 3, 2012

Y.E.A.R ~ E.N.D ~ S.A.L.E 2012

Batch 2

Salam 1 Malaysia untuk semua. Seperti yang telah kami janjikan, kami kembali dgn  promosi Y.E.S kami untuk Batch 2. Alhamdulillah, sambutan yang kami terima setakat ini semakin baik! Dan kami harap sambutan seperti ini akan berterusan!
Pada promosi kali ini, kami menggunakan konsep '1st COME, 1st SERVED'... So siapa yg cepat mknanya die dapat dululah... So, korang jadilah antara org yg bertuah itu...

Pay Attention Please..!!!
~ Produk promosi akan kami update sepanjang minggu 1 bln Disember ini mengikut batch. So, mgg 1 ni korang leh survey dl.. ~nk beli trs pn ok...hehehhee~
~ barang yg abis di jual@booked, akn trs di kira Out Of Stock sbb kami tidak akan buat yg baru. (dh nama pn promotion kn, so ianya terhad la...)
~ list barang promotion Y.E.S adalah readymade... so tiada special order exp: headband promotion adalah tnpa nama, so kami xdpt proceed order korang klu korang nak headband nama... ~sorry banyak2...sob...sob...~
~ step untuk membuat pesanan adalah :- survey brg2 yg korg suka --> msk'n detail korang di ORDER FORM --> List of items tu korang msk'n no kod brg je & QUANTITI --> submit
~ spt biasa, slps pembayaran dterima, kami dgn scepat kilat trs pos brg'n korang...
~ Postage fee? NOT included in the price listed...

3...2...1... Y.E.S Promotion Start!!!

1) Klip Rambut

(available) 
Kod : KLP01
Kuantiti : 4 unit 2 unit
Harga : RM 1.50/unit


 (available)
Kod : KLP02
Kuantiti : 4 unit 2 unit
Harga : RM 1.50/unit

(available)
Kod : KLP03
Kuantiti : 4 unit 2 unit
Harga : RM 1.50/unit

(available)
Kod : KLP04
Kuantiti : 4 unit 2 unit
Harga : RM 1.50/unit 

(available)
Kod : KLP05
Kuantiti : 4 unit 2 unit
Harga : RM 1.50/unit 

(available)
Kod : KLP06
Kuantiti : 4 unit 2 unit
Harga : RM 1.50 unit

Amacam, mengancam tak? Untuk Batch 2 ini kami hanya sediakan 4 unit bagi setiap design klip rambut. Ianya amat berbaloi dan cantik di pakai. Klip di sebelah butterfly itu adalah contoh klip yang kami gunakan.
Jika korang berminat, isi ORDER FORM kami. Jika korang hendak menunggu Batch 3 dl br hendak buat pesanan, it's ok...
Jika tiada aral, Batch 3 nanti kami akan post'n HEADBAND & PIN TUDUNG. Ia adalah produk kami yang paling laris!!! So, kepada peminat & pengumpul felt craft jgn ketinggalan.
Jika korang ada sebarang komen @ pertanyaan, sila hubungi kami di FB, email @ ruangan komen di blog ini... (^^)

Enjoy shopping with us...!

Saturday, December 1, 2012

Y.E.A.R ~ E.N.D ~ S.A.L.E 2012

Batch 1

Salam 1 Malaysia untuk semua. Seperti yang telah kami janjikan, 01/12/2012 adalah pelancaran promosi YES kami.. Korang semua boleh libatkan diri secara rasmi juga iaitu dengan menjadi salah seorang daripada pelanggan kami dengan memiliki produk kami.
Pada promosi kali ini, kami menggunakan konsep '1st COME, 1st SERVED'... So siapa yg cepat mknanya die dapat dululah... So, korang jadilah antara org yg bertuah itu...

Pay Attention Please..!!!
~ Produk promosi akan kami update sepanjang minggu 1 bln Disember ini mengikut batch. So, mgg 1 ni korang leh survey dl.. ~nk beli trs pn ok...hehehhee~
~ barang yg abis di jual@booked, akn trs di kira Out Of Stock sbb kami tidak akan buat yg baru. (dh nama pn promotion kn, so ianya terhad la...)
~ list barang promotion Y.E.S adalah readymade... so tiada special order exp: headband promotion adalah tnpa nama, so kami xdpt proceed order korang klu korang nak headband nama... ~sorry banyak2...sob...sob...~
~ step untuk membuat pesanan adalah :- survey brg2 yg korg suka --> msk'n detail korang di ORDER FORM --> List of items tu korang msk'n no kod brg je & QUANTITI --> submit
~ spt biasa, slps pembayaran dterima, kami dgn scepat kilat trs pos brg'n korang...
~ Postage fee? NOT included in the price listed...

3...2...1... Y.E.S Promotion Start!!!

1) Keychain 
(available)
Kod : KC01
Kuantiti : 4 unit
Harga : RM 3.00

(available)
Kod : KC02
Kuantiti : 4 unit 2 unit shj
Harga : RM 3.00

(available)
Kod : KC03
Kuantiti : 4 unit 3 unit shj
Harga : RM 3.00

(available)
Kod : KC04
Kuantiti : 4 unit 3 unit shj
Harga : RM 3.00

(available)
Kod : KC05
Kuantiti : 4 unit 2 unit
Harga : RM 3.00

2) Keychain Handphone


(OUT OF STOCK)
Kod : KCHP01
Kuantiti : 6 unit
Harga : RM 2.50

(OUT OF STOCK)
Kod : KCHP02
Kuantiti : 6 unit
Harga : RM 2.50

(OUT OF STOCK)
Kod : KCHP03
Kuantiti : 6 unit
Harga : RM 2.50

(OUT OF STOCK)
Kod : KCHP04
Kuantiti : 6 unit
Harga : RM 2.50

(OUT OF STOCK)
Kod : KCHP05
Kuantiti : 6 unit
Harga : RM 2.50

(OUT OF STOCK)
Kod : KCHP06
Kuantiti : 6 unit
Harga : RM 2.50

Untuk Batch 1, kami post kan 2 items dulu. Korang tgg Batch 2 & Batch 3 nanti. Semua produk kami adalah antara yg tbaik.
Sebarang pertanyaan, bolehlah hubungi kami melalui email, FB ataupun ruangan kami di blog ini.

Enjoy shopping with us....

Friday, November 30, 2012

Special Gift Untuk Sang Bertuah!

PENGUMUMAN...!!!!
Sempena promosi Y.E.S kami yang akan bermula esok hari, kami dengan sukacitanya mengumumkan bahawa :-

" SESIAPA YANG MENJADI PELANGGAN PERTAMA & MEMBUAT PEMBELIAN RM 50.00 DAN KE ATAS (dalam 1 resit), KAMI MENYEDIAKAN SPECIAL GIFT UNTUK ANDA..."

So, apa tunggu lagi... Esok bersiap sedia untuk 'berjuang'!

Tuesday, November 20, 2012

Year End Sale......


*** senarai produk kami akan di iklankan pada 01/12/2012 nanti....

Thursday, October 25, 2012

Salam Aidiladha...

SALAM AIDILADHA DARI KAMI.......

Ni sikit pantun ala Negeri The Red Warrior untuk korang semua...

"Lembu geletek boyo,
Boyo pekong tin,
Selamat Hari Rayo,
Maaf Zahir Batin..."

"Bewok jelir pokko,
Pokko nyenye smula,
Mintok maaf blako,
Saloh silap mintok halal..."

Friday, July 13, 2012

Handmake Craft : Tempahan dari Kak Midah (Part 1)

Assalamualaikum...
Agak lama tidak update blog, bila ada masa camni tibe2 rasa teruja lak. Ini adalah post yang di tunggu2 oleh kami & insyaAllah korang semua juga. Saya post entry ni semasa menunggu husband habis training. Lagipun sekarang ni saya tengah free sangat2...
Baiklah, entry kali ni tetap mengenai produk keychain kami. Kak Midah (best customer & dealer kami!!!) membuat pesanan yang agak banyak kuantitinya. So sebab itulah entry kali ni ada part 1 & part 2. Kalau post sekali gus, nanti nampak macam serabut lak kan.
Keychain adalah produk kami yang paling laris setakat ini. Alhamdulillah, walaupun business kami ni x la besar mn (malu lah....) tp rezeki tu tak putus... amin...
Untuk reference korang, ini adalah koleksi keychain yang kami telah siapkan tempahan dari Best Dealer & Customer kami, Kak Midah...!!!

(a) Keychain  LEMAN - ROHANA
 (b) Keychain AUFA.
 (c) Keychain MAK - AIMAN.
(d) Keychain ZUL - AIN.


(e) Keychain SYAZA - AQILAH.
Ini adalah sebahagian daripada tempahan Kak Midah. Yang lain akan kami post di entry akan datang. Semua tempahan ini mengambil masa lebih kurang 2 minggu untuk di siapkan. Kami siapkan mengikut peringkat lah. Memang tidak menang tangan kami nak siapkan semua ni.
Kalau korang ada sebarang pertanyaan, bolehlah contact kami melalui ruangan komen, email & FB kami... Kalau berminat untuk membuat tempahan pula, sila penuhkan segala info di ORDER FORM kami ni... Kami akan cuba respond tempahan & komen korang dalam masa 24 jam.

Enjoy shopping with us....

Monday, July 2, 2012

Mohon Maaf dari KAMI....

Assalamualaikum....
Kami di qasehmuslimah ingin mohon maaf sebanyak2nyer kerana sudah lama tidak update BLOG & FB kami... Kami sesuntukan masa kerana ingin manage perkara yang perlu di dahulukan (family first...)... InsyaAllah dalam masa terdekat ini kami akan update produk2 kami (banyak sgt produk yg xupdate lagi... nk kena susun gak ni...) & insyaAllah juga kami sedang usahakan untuk adakan PROMOTION untuk customer2 kami tersayang....

thanks.... wsslm  (^^,)

Monday, April 16, 2012

Handmake Craft : Keychain Cutey Bird.

Assalamualaikum...
Rindu rasanye hendak update blog. Jari jemari & ingatan ni memang sentiasa kepada blog. Tapi banyak betul dugaan kami. Dengan masalah internet lagi, dengan masalah masa lagi. Almaklumlah, order yang kami terima memang di luar jangkaan kami. Alhamdulillah, rezeki dari-Nya. Terima kasih kepada semua customer kami kerana sokong & percaya pada bakat kami (chewaaahhhh....)!!!!
Bila sudah lama tidak update blog, maknanya beratur lah koleksi kami menunggu turn untuk di perkenalkan & di popularkan dalam blog ni. Kami kenalah bahagikan masa kerana sambil update, tangan pun kena bekerja menyiapkan order-order yang lain.
Kali ni koleksi yang cukup berharga di mana ianya di jahit 100% menggunakan 'air tangan' seorang lelaki idaman Malaysia iaitu suami ku... hehehehe... Dia menjahit keychain burung ni dari start lakaran di kertas hinggalah gambar siap di ambil... He made me proud! Kami namakan koleksi kali ni sebagai Cutey Bird Keychain...

Yang ni Cutey Bird Jantan...
Yang ni lak Cutey Bird Betina
Camne? First time tengok memang dah suka sangat-sangat. Hingga saat ini, kami menerima beberapa lagi tempahan keychain burung ini. Ada yang nak gabungan bermacam-macam warna. Memang meriah & heboh r....
Kami juga kahwin kan 2 ekor burung ni... Gambar majlis perkahwinan yang sempat kami rakamkan khas untuk korang...hehehehe...


Sweetnye kan? Kalau korang berminat untuk menambah & menjadikannya sebagai koleksi keychain korang, so jangan tunggu lagi. Kami sentiasa bersedia memberikan yang terbaik untuk korang... Tempahlah sekarang!!!!
Jika korang ada sebarang kesulitan, bolehlah contact kami melalui ruangan Facebook kami, email qasehmuslimah.munirah@gmail.com & ruangan komen di blog kami ini... Kami akan cuba bagi respond dalam masa 24 jam...
Oklah, kita jumpa lagi di masa akan datang bersama koleksi-koleksi terhebat kami yang lain pula.


Enjoy shopping with us.....

Saturday, March 17, 2012

Handmake Craft : Tempahan dari Siti Nur Hanisah.

Assalamualaikum...
Sekejap je dah masuk bulan Mac 2012. Tak sangka ek... Maknanya sudah lama kami tidak berkesempatan update blog kami. Busy skit, biasalah kalau dah business. Nak kena bahagiakan masa dengan kerjaya & business. Bukannye senang... Memang kadang kala kami agak kelam kabut...
Baiklah, kesempatan yang kami ada ini kami gunakan sebaiknye untuk update blog ni. Kali ni kami update HEADBAND yang telah di tempah oleh Pn. Siti Nur Hanisah Binti Bashah. Headband ini adalah hadiah untuk puteri kesayangannya AQILAH...

Ini adalah headband yang telah kami siapkan khas untuk Aqilah. Cantik kan??? Memang pemilihan warna yang menyerlah... I like...!!!
Jika korang suka headband ni, kami sediakan kod-kod warna untuk rujukan korang.
 
(1) GETAH HEADBAND :-
- menggunakan fabric yang lembut & sesuai untuk semua peringkat umur.
(2) BUNGA MAWAR :-
- menggunakan 100% jahitan tangan & di hiasi dengan sebutir mutiara.
- kod warna yang digunakan : R01 + P06
(3) TULISAN :-
- background tulisan kami menggunakan kod warna : G03.
- tulisan pula menggunakan kod warna : P02 + R02

Jika korang berminat untuk membuat tempahan bersama kami, sila isi ORDER FORM di bahagian bawah blog kami ni. Kami akan pastikan kami memberikan korang yang terbaik & koleksi kami yang bermutu. Korang juga boleh hubungi kami melalui email, FB & ruangan komen di blog kami...
Jangan tunggu lama-lama, nanti di ambil orang....!!!

Enjoy shopping with us....