Friday, July 13, 2012

Handmake Craft : Tempahan dari Kak Midah (Part 1)

Assalamualaikum...
Agak lama tidak update blog, bila ada masa camni tibe2 rasa teruja lak. Ini adalah post yang di tunggu2 oleh kami & insyaAllah korang semua juga. Saya post entry ni semasa menunggu husband habis training. Lagipun sekarang ni saya tengah free sangat2...
Baiklah, entry kali ni tetap mengenai produk keychain kami. Kak Midah (best customer & dealer kami!!!) membuat pesanan yang agak banyak kuantitinya. So sebab itulah entry kali ni ada part 1 & part 2. Kalau post sekali gus, nanti nampak macam serabut lak kan.
Keychain adalah produk kami yang paling laris setakat ini. Alhamdulillah, walaupun business kami ni x la besar mn (malu lah....) tp rezeki tu tak putus... amin...
Untuk reference korang, ini adalah koleksi keychain yang kami telah siapkan tempahan dari Best Dealer & Customer kami, Kak Midah...!!!

(a) Keychain  LEMAN - ROHANA
 (b) Keychain AUFA.
 (c) Keychain MAK - AIMAN.
(d) Keychain ZUL - AIN.


(e) Keychain SYAZA - AQILAH.
Ini adalah sebahagian daripada tempahan Kak Midah. Yang lain akan kami post di entry akan datang. Semua tempahan ini mengambil masa lebih kurang 2 minggu untuk di siapkan. Kami siapkan mengikut peringkat lah. Memang tidak menang tangan kami nak siapkan semua ni.
Kalau korang ada sebarang pertanyaan, bolehlah contact kami melalui ruangan komen, email & FB kami... Kalau berminat untuk membuat tempahan pula, sila penuhkan segala info di ORDER FORM kami ni... Kami akan cuba respond tempahan & komen korang dalam masa 24 jam.

Enjoy shopping with us....

Monday, July 2, 2012

Mohon Maaf dari KAMI....

Assalamualaikum....
Kami di qasehmuslimah ingin mohon maaf sebanyak2nyer kerana sudah lama tidak update BLOG & FB kami... Kami sesuntukan masa kerana ingin manage perkara yang perlu di dahulukan (family first...)... InsyaAllah dalam masa terdekat ini kami akan update produk2 kami (banyak sgt produk yg xupdate lagi... nk kena susun gak ni...) & insyaAllah juga kami sedang usahakan untuk adakan PROMOTION untuk customer2 kami tersayang....

thanks.... wsslm  (^^,)