Tuesday, December 17, 2013

Jualan Murah Giler!!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah, berjumpa lagi. Pada kali ni kami nak selitkan koleksi-koleksi Handbag & Backpack kami. Insya Allah harga yang kami tawarkan adalah yang termurah dari yang termurah! Ianya MAMPU DI MILIKI oleh setiap golongan...

Daripada kami menaip panjang lebar, jemput semua jenguk & shopping bersama-sama kami...

Kod : HB3353 Multi Function Bag - Beige.
HARGA : RM 60.00 (xcluding postage fee)

MATERIAL : QUALITY CANVUS

LENGHT       : 34CM
WIDTH        : 0CM
BOTTOM WIDTH : 16CM
HEIGHT       : 30CM

HANDLE HEIGHT     : 20CM
LONG STRAP LENGHT : 110CM (FOR SMALL BEG)
OPENING CLOSER    : ZIP
CONTENT A4        : YES

Warna : BEIGE

Kod : HB3356 Multi Function Bag - Dark Blue.
HARGA : RM 50.00 (xcluding postage fee)

MATERIAL : QUALITY CANVUS
LENGHT       : 34CM
WIDTH        : 0CM
BOTTOM WIDTH : 14CM
HEIGHT       : 25CM

HANDLE HEIGHT     : 20CM
LONG STRAP LENGHT : 110CM
OPENING CLOSER    : STRING
CONTENT A4        : NIL

Status : OUT OF STOCK

Kod : HB3356 Multi Function Bag - Black.
HARGA : RM 50.00 (xcluding postage fee)

MATERIAL : QUALITY CANVUS
LENGHT       : 34CM
WIDTH        : 0CM
BOTTOM WIDTH : 14CM
HEIGHT       : 25CM

HANDLE HEIGHT     : 20CM
LONG STRAP LENGHT : 110CM
OPENING CLOSER    : STRING
CONTENT A4        : NIL

Status : OUT OF STOCK


Kod : HB3290 Multi Function Bag.
HARGA : RM 50.00 (xcluding postage fee)
Warna : White (OUT OF STOCK), Light Brown (OUT OF STOCK), Purple (OUT OF STOCK), Red (OUT OF STOCK) & Coffee (OUT OF STOCK)

MATERIAL: ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT  :  37CM
WIDTH   :  15CM
HEIGHT  :  24CM

BOTTOM WIDTH: 15CM
STRAP LENGHT :
CONTENT : A4

Kod : HB3290 Multi Function Bag.
HARGA : RM 50.00 (xcluding postage fee)
Warna : Brown (OUT OF STOCK), Blue (OUT OF STOCK),
 Beige (OUT OF STOCK) & Black (OUT OF STOCK)

MATERIAL: ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT  :  37CM
WIDTH   :  15CM
HEIGHT  :  24CM

BOTTOM WIDTH: 15CM
STRAP LENGHT :
CONTENT : A4

Kod : BS14
HARGA : RM 25.00 (xcluding postage fee)
Warna : Sky Blue, Coffee, Red & Dark Blue
OUT OF STOCK

Material : Nylon.
Saiz : Length 26* Thickness 13* Heigh 12cm

Kod : BS15
HARGA : RM 25.00 (xcluding postage fee)
Warna : Indigo Navy, Blush Pink & Milky Blue
OUT OF STOCK

Material : Nylon
Saiz : Length 32* Thickness 20* Heigh 13cm

Kod : BS12
HARGA : RM 20.00 (xcluding postage fee)
Warna : Green, Coffee, Black, Blue & Red
OUT OF STOCK

Material : Oxford Fabric,waterproof.
Saiz : Length 28* Thickness 11* Heigh 21cm

Jika berminat boleh terus PM kami di sini ~~> Order Here . Melalui ORDER FORM kami ini juga di alu-alukan. Kami menantikan pesanan dari anda!!! Untuk melihat gambar-gambar yang lebih banyak & cun, boleh terus ke Page kami di QasehMuslimah.Munirah .

Jika ada sebarang pertanyaan, boleh juga PM kami di Page/FB, email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com ataupun melalui ruangan komen di blog ini... 
Terima kasih sudi meluangkan masa singgah di blog kami...

enjoy shopping & crafting with us....

Friday, December 13, 2013

Demam Keychain Felt Kembali!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Sejak kami release koleksi Handbag, Backpack & Shawl ni, semakin ramai tertanya-tanya, kami dah tak ambil tempahan Felt Craft dah ke? Untuk pengetahuan semua, kami still mengambil tempahan untuk Felt Craft... 3 Koleksi terbaru kami tu tetap juga 'ON'!!! So, korang semua ada banyak pilihan untuk shopping di blog & page kami.

Untuk mengubat rindu korang semua (chewahhhh..!!!!), entry kali ini kami bawakan keychain felt yang di tempah oleh customer a.k.a agen kami iaitu Faezah. Kali ini & seperti tempahannya sebelum ini, bilangan keychain yang di tempah adalah dalam linkungan BANYAK! Dan kami sntiasa bersedia dengan tempahan sebegini... Jom kita tengok satu persatu...

Keychain-keychain in progress! Kami gunting, jahit sedikit demi sedikit... Sampal rasa semut-semut kat jejari ni... Tapi sabar itu membawa berkat.. Alhamdulillah (^_^)

Kod : KC011213
Keychain Bantal Panjang (Soft Brown)
Tulisan : NURUL & AMIRAH (Yellow & Baby Blue)

Kod : KC021213
Keychain Bantal Panjang (Yellow)
Tulisan : FAEZAH & WANI (Baby Blue & Green)

Kod : KC031213
Keychain Bantal Panjang (Pink)
Tulisan : SYAMEY & SYADA (dark purple & white)

Kod : KC041213
Keychain Bantal Panjang (Red)
Tulisan : M.A.B & C.H.M (Soft Pink & Blue)

Kod : KC051213
Keychain Bantal Panjang (Yellow)
Tulisan : HUSNA & SYAMIMI (Dark Purple & Pink)

Kod : KC061213
Keychain Bantal Panjang (Purple)
Tulisan : PAAN & NADYA (Light Green & White)

Kod : KC071213
Keychain Bantal Panjang (Yellow)
Tulisan : IBRAH & MUZZRAH (Light Green & Baby Blue)

Kod : KC081213
Keychain Bantal Panjang (Red)
Tulisan : AIN & HAIKAL (Grey & Blue)

Kod : KC091213
Keychain Bantal Panjang (Red)
Tulisan : NAZIRAH & AMIR (Brown & Pink)

Kod : KC101213
Keychain Bantal Panjang (Baby Blue)
Tulisan : SYAIZZ & EIRA (Dark Purple & Pink)

Kod : KC111213
Keychain Bantal Panjang (Pink)
Tulisan : NUR & ZAHIRAH (Dark Purple & White)

Kod : KC121213
Keychain Bantal Panjang (Red)
Tulisan : CHIA YEE & ILHAM (Baby Blue & Grey)

Kod : KC131213
Keychain Bantal Panjang (Cream)
Tulisan : PAAN & NADYA (Green & Purple)

Kod : KC141213
Keychain Bantal Panjang (Red)
Tulisan : NAZIRAH & AMIR (Pink & Brown)

Kod : KC151213
Keychain Bantal Panjang (Blue)
Tulisan : SUHANA & SHAHRIN (Purple & Yellow)

Kod : KC161213
Keychain Bantal Panjang (Baby Blue)
Tulisan : SITI & FAIRUS (White & Pink)

Kod : KC171213
Keychain Bantal Panjang (Baby Blue)
Tulisan : HAIKAL & TASYA (White & Grey)

Kod : KC181213
Keychain LoVe (Soft Brown)
Tulisan : ALIP & TINEY (Purple & Pink)

Kod : KC191213
Keychain LoVe (Red)
Tulisan : SITI & ZUL (Cream & Purple)

Kod : KC201213
Keychain LoVe (Red & Baby Blue)
Tulisan : ANIS (Pink)

Kod : KC211213
Keychain LoVe (Baby Blue & Soft Brown)
Tulisan : QASEH ( Pink )

Alhamdulillah siap sudah update entry hari ini. Banyak kan?? Sebab itulah kami memerlukan masa untuk update blog ni. Banyak kerja & memerlukan lingkungan masa yang panjang.

Jika korang berminat, boleh terus order terus kepada kami. Melalui Page/FB kami QasehMuslimah.Munirah, email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com atau melalui Order Form kami di blog ini. Insya Allah kami akan cuba respond dalam masa 24 jam.

Terima kasih kerana sudi luangkan masa korang membaca entry kami kali ini... Jika di panjangakan usia, sihat tubuh badan, kita berjumpa lagi di entry akan datang (^_^)

enjoy shopping & crafting with us....

Monday, December 9, 2013

Jualan Kembali Ke Sekolah Bermula!!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah, berjumpa lagi. 1stly terima kasih kepada semua customer & followers kami kerana sentiasa menyokong koleksi kami. Dan kepada customer kami yang masih belum terima handbang yang di tempah, harap bersabar untuk minggu ini. Biasalah kalau deal dengan courier ni. Kami tak sangka sampai delay macam ni. Kami betul-betul minta maaf...

Sesi persekolahan akan di buka tidak lama lagi so sekarang ni mesti Ibu Bapa busy membeli persiapan untuk anak-anak mereka. So, kami mengambil peluang ini untuk membeli 1001 pilihan kepada para Ibu Bapa bagi menyediakan beg sekolah kepada anak-anak mereka. Design beg sekolah kami ni memang cute sangat-sangat & insya Allah membakar semangat para anak-anak untuk memulakan sesi persekolahan mereka...

Jemput singgah & shopping ek...

Kod: 
KB01-Mouse (AVAILABLE), KB02-Bee (AVAILABLE), KB03-Monkey (AVAILABLE), KB04-Fox (AVAILABLE) & KB05-Ladybird (AVAILABLE)
HARGA : RM 30.00 (xcluding postage fee)

Material : Oxford Fabric 600D.
Height : 30cm
Width : 27cm
Thickness : 10cm

Kod: 
KB06-Owl (AVAILABLE), KB08-Peguin (AVAILABLE), KB09-Frog (AVAILABLE), KB10-Panda (AVAILABLE) & KB11-Tiger (AVAILABLE)
HARGA : RM 30.00 (xcluding postage fee)

Material : Oxford Fabric 600D.
Height : 30cm
Width : 27cm
Thickness : 10cm

Kod: 
KB12-Cow (AVAILABLE), KB13-Elephant (AVAILABLE), KB14-Zebra (AVAILABLE) & KB15-Giraffe (AVAILABLE)
HARGA : RM 30.00 (xcluding postage fee)

Material : Oxford Fabric 600D.
Height : 30cm
Width : 27cm
Thickness : 10cm

Kod :
KB16-B Koala Bear (AVAILABLE), KB17-A Bear & Rabbit (AVAILABLE), KB17-B Bear & Rabbit (AVAILABLE) & KB18 Fisherman (AVAILABLE)
HARGA : RM 30.00 (xcluding postage fee)

Material : Cotton+canvas
Height : 30cm
Width : 27cm
Thickness : 10cm

Kod :
KB20-Tiger (AVAILABLE), KB21-Owl (AVAILABLE), KB22-Butterfly (AVAILABLE), KB23-Giraffe (AVAILABLE), KB24-Dinasour (AVAILABLE), KB25-Ladybird (AVAILABLE) & KB26-Monkey (AVAILABLE)
HARGA : RM 30.00 (xcluding postage fee)

Material : Nylon
Height : 33cm
Width : 28cm
Thickness : 10cm
Capacity : can put A4 paper

Jika berminat boleh terus PM kami di sini ~~> Order QM-M Backpack Collection . Melalui ORDER FORM kami ini juga di alu-alukan. Kami menantikan pesanan dari anda!!! Untuk melihat gambar-gambar yang lebih banyak & cun, boleh terus ke Page kami di QasehMuslimah.Munirah .

Jika ada sebarang pertanyaan, boleh juga PM kami di Page/FB, email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com ataupun melalui ruangan komen di blog ini... 
Terima kasih sudi meluangkan masa singgah di blog kami...

enjoy shopping & crafting with us....

Saturday, December 7, 2013

New Design Handbag ~ Open for BOOKING!!!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

BOOKING Handbag??? Semua PM kami tanya camne nak booking??? Apa prosesnya??? Confirm dapat ke??
Tujuan kami adakan proses booking ni sebab kami faham akan sesetengah customer kami yang memang mencari & hendak beli tapi perlu tunggu sebab gaji belum masuk lagi. Bila gaji dah masuk, handbag yang mereka minat tu dah Out Of Stock!!! So, kami ambil langkah ini iaitu promote in advance koleksi-koleksi kami & korang semua boleh BOOKING!!!

Insya Allah, koleksi kali ini akan release pada 22 Disember 2013 akan datang. So, payment received then kami pos!!! Sebelum sampai tarikh tu korang boleh terus booking!!!
Jangan cakap banyak, jom kita cuci mata dengan design-design kami ni...
Kod : HB3351 Designer Bag.
HARGA : RM 75.00 (xcluding postage fee)
Warna : White, Orange, Red, Purple, Blue, Brown & Black.

MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT       : 44CM
WIDTH        : 0CM
BOTTOM WIDTH : 16CM
HEIGHT       : 32CM

HANDLE HEIGHT  : 25CM
STRAP LENGHT   : NIL
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4     : YES
GRED : AA WITH MICHAEL KORS LOGO

Kod : HB3352 Designer Bag.
HARGA : RM 65.00 (xcluding postage fee)
Warna : Orange, Blue, Black, Red, Purple, White & Brown.

MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER

LENGHT       : 44CM
WIDTH        : 0CM
BOTTOM WIDTH : 16CM
HEIGHT       : 32CM

HANDLE HEIGHT  : 25CM
STRAP LENGHT   : NIL
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4     : YES
GRED  : AA WITH MICHAEL KORS LOGO

Start dari sini pula, habis sistem Booking. Koleksi kami yang seterusnya ni korang boleh terus order, buat payment & kami akan terus pos ke rumah korang! Koleksi Handbag kami yang cantik, unik & simple! Sesuai sangat-sangat untuk di bawa ke mana-mana majlis..

Kod : C016
HARGA : RM 40.00 (xcluding postage fee)
Warna : Beige, Purple, Sky Blue, Black & Red
OUT OF STOCK

Width                         :  22cm
Height                         :  15cm
Thickness                    :  5cm
Material                       :  PU

Kod : R582 - Alice.
HARGA : RM 50.00 (xcluding postage fee)

Weight : 25cm
Height : 20cm
Thickness : 14cm
Handle Vertical Height : 14cm
Oblique Dorsal : 60 - 120cm (Adjustable)
Material : PU

Status : OUT OF STOCK

Kod : R584 - ALice.
HARGA : RM 50.00 (xcluding postage fee)

Width : 25cm
Height : 19cm
Thickness : 16cm
Handle Vertical Height : 6cm
Oblique Dorsal : 60 - 120cm (Adjustable)
Material : PU

Status : OUT OF STOCK

Kod : R383 - Blue.
HARGA : RM 60.00 (xcluding postage fee)

Width : 33cm
Height : 26cm
Thickness : 10cm
Handle vertical height : 8cm
Oblique dorsal : 70cm(adjustable)
Material : PU

Status : OUT OF STOCK

Kod : R383 - Beige.
HARGA : RM 60.00 (xcluding postage fee)

Width : 33cm
Height : 26cm
Thickness : 10cm
Handle vertical height : 8cm
Oblique dorsal : 70cm(adjustable)
Material : PU

Status : OUT OF STOCK

So, apa tunggu lagi. Booking Handbag kegemaran anda sekarang. Sempat la tunggu duit gaji masuk nanti. Just booking sekarang & lepas dapat gaji terus bayar kepada kami (^_^) Dengan segera kami terus pos straight kepada anda!!!!

Jika berminat boleh terus PM kami di sini ~~> Order QM-M Shawl Collection . Melalui ORDER FORM kami ini juga di alu-alukan. Kami menantikan pesanan dari anda!!! Untuk melihat gambar-gambar yang lebih banyak & cun, boleh terus ke Page kami di QasehMuslimah.Munirah .

Jika ada sebarang pertanyaan, boleh juga PM kami di Page/FB, email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com ataupun melalui ruangan komen di blog ini... 
Terima kasih sudi meluangkan masa singgah di blog kami...

enjoy shopping & crafting with us....

Thursday, December 5, 2013

BOOKING Handbag di buka sekarang!!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Sejuk pagi-pagi ni. Maklumlah musim hujan. Dah ada 2,3 tempat dah start banjir. Semoga mereka semua tabah menghadapi semua dugaan ni...amin...

Disebabkan banyak stok kami yang dah OUT OF STOCK, so kami tambah design stock kami. Tapi buat pengetahuan anda semua, design baru ni hanya boleh di BOOKING dahulu sebab stock akan sampai pada kami dalam 22 Disember 2013 ini. Kami akan cuba kumpul tempahan & pos sekali gus!!!

Kenapa kami buat begini?? Design kali ini adalah paling-paling laris & selalunya jika kami terus release & dalam masa beberapa hari dah OUT OF STOCK! So, sekarang kami try untuk promote awal-awal & anda boleh booking. Stock dah sampai pada kami pada 22 Disember 2013 nanti then kami akan terus pos mengikut tempahan pelanggan.

Camne design yang hot sangat-sangat tu?? Jom kita terjah...


Kod : HB3332 Designer Bag.
HARGA : RM 70.00 (xcluding postage fee)
Warna : Orange, Black, Mustard, Maroon, White & Blue. 

MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT : 42CM
WIDTH : 0CM
BOTTOM WIDTH : 13CM
HEIGHT : 28CM 

HANDLE HEIGHT : 25CM
STRAP LENGHT : NIL
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4 : YES
GRED : AAA 

Kod : HB3333 Designer Bag.
HARGA : RM 70.00 (xcluding postage fee)
Warna : Yellow, Purple, Blue, Coffee & Green.
  
MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT : 44CM
WIDTH : 0CM
BOTTOM WIDTH : 16CM
HEIGHT : 32CM 

HANDLE HEIGHT : 25CM
STRAP LENGHT : NIL
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4 : YES
GRED : AA WITH MICHAEL KORS LOGO

Kod : HB3333 Designer Bag.
HARGA : RM 70.00 (xcluding postage fee)
Warna : Khaki, Red, Orange & Black.
  
MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT : 44CM
WIDTH : 0CM
BOTTOM WIDTH : 16CM
HEIGHT : 32CM 

HANDLE HEIGHT : 25CM
STRAP LENGHT : NIL
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4 : YES
GRED : AA WITH MICHAEL KORS LOGO

 
Kod : HB3334 Designer Bag.
HARGA : RM 70.00 (xcluding postage fee)
Warna : Green, Dark Blue, Blue, Red, Coffee, Brown, Black & Mustard. 

MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT : 42CM
WIDTH : 0CM
BOTTOM WIDTH : 13CM
HEIGHT : 28CM 

HANDLE HEIGHT : 25CM
STRAP LENGHT : NIL
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4 : YES
GRED : AAA

So, apa tunggu lagi. Booking Handbag kegemaran anda sekarang. Sempat la tunggu duit gaji masuk nanti. Just booking sekarang & lepas dapat gaji terus bayar kepada kami (^_^) Dengan segera kami terus pos straight kepada anda!!!!

Jika berminat boleh terus PM kami di sini ~~> Order QM-M Shawl Collection . Melalui ORDER FORM kami ini juga di alu-alukan. Kami menantikan pesanan dari anda!!! Untuk melihat gambar-gambar yang lebih banyak & cun, boleh terus ke Page kami di QasehMuslimah.Munirah .

Jika ada sebarang pertanyaan, boleh juga PM kami di Page/FB, email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com ataupun melalui ruangan komen di blog ini... 
Terima kasih sudi meluangkan masa singgah di blog kami...

enjoy shopping & crafting with us....

Wednesday, December 4, 2013

EShop ~ QM-M Shawl Collection kembali!!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Seperti yang telah kami janjikan, hari ini kami update koleksi QM-M Shawl kami. Insya Allah, dengan harapan korang semua berpuas hati & happy dengan koleksi-koleksi kami. Hanya dari yang terbaik dari kami.

Bagi yang belum jamu mata & shopping koleksi-koleksi Handbag & Shawl kami, just klik di link di bawah..

Koleksi shawl kami kali ini lebih kepada corak urban. Tetapi tetap nampak klasik & exclusive!!! Turut menampilkan posisi yang ceria & happy kepada si pemakai. Insya Allah.. Oleh itu, teruskan berfesyen & bergaya dengan koleksi-koleksi kami...

CANDY CHORAK.
Kod : Candy Chorak 201 - Red (OUT OF STOCK)
Kod : Candy Chorak 206 - Pink (AVAILABLE)
Kod : Candy Chorak 202 - Orange (OUT OF STOCK)
Kod : Candy Chorak 203 - Sky Blue (OUT OF STOCK)
Kod : Candy Chorak 210 - Mustard Yellow (OUT OF STOCK)
Kod : Candy Chorak 205 - Dark Turqoise (OUT OF STOCK)
Kod : Candy Chorak 208 - Electric Blue (OUT OF STOCK)
Kod : Candy Chorak 207 - Dark Brown (AVAILABLE)
Kod : Candy Chorak 209 - Violet (AVAILABLE)
Kod : Candy Chorak 102 - Red/Olive Green (OUT OF STOCK)
Kod : Candy Chorak 104 - Pink/Apple Green (OUT OF STOCK)
Kod : Candy Chorak 106 - Mustard Yellow/Olive Green ( OUT OF STOCK)
Kod : Candy Chorak 108 - Light Beige/Orange (OUT OF STOCK)
Kod : Candy Chorak 109 - Peach/Dark Grey (OUT OF STOCK)
Kod : Candy Chorak 111 - Light Beige/Red (OUT OF STOCK)
Kod : Candy Chorak 208 - Olive Green (OUT OF STOCK)

HARGA : RM 39.00 (xcluding postage fee)
PROMOSI : RM 35.00 (excluding postage fee)

Saiz : Rujuk di sini QM-M Shawl Collection

CHORAK.
Kod : Chorak 901 (OUT OF STOCK)
Kod : Chorak 902 (OUT OF STOCK)
Kod : Chorak 904 (OUT OF STOCK)
Kod : Chorak 906 (OUT OF STOCK)
Kod : Chorak 907 (OUT OF STOCK)
Kod : Chorak 908 (OUT OF STOCK)
Kod : Chorak 909 (OUT OF STOCK)
Kod : Chorak 910 (OUT OF STOCK)

HARGA : RM 39.00 (xcluding postage fee)

Kain : Printed Chiffon.
Warna : Rujuk di Page QM-M Shawl Collection.

Saiz :
S (1.5m x 0.5m)
M (1.65m x 0.5m)
L (1.8m x 0.55m)
XL (2.0m x 0.55m)

Kod : Chorak 911 (OUT OF STOCK)
Kod : Chorak 912 (OUT OF STOCK)
Kod : Chorak 914 (OUT OF STOCK)
Kod : Chorak 916 (OUT OF STOCK)
Kod : Chorak 917 (OUT OF STOCK)
Kod : Chorak 918 (OUT OF STOCK)
Kod : Chorak 919 (OUT OF STOCK)

HARGA : RM 39.00 (xcluding postage fee)

Kain : Printed Chiffon.
Warna : Rujuk di Page QM-M Shawl Collection.

Saiz :
S (1.5m x 0.5m)
M (1.65m x 0.5m)
L (1.8m x 0.55m)
XL (2.0m x 0.55m)

Kod : Chorak 920 (OUT OF STOCK)
Kod : Chorak 921 (OUT OF STOCK)
Kod : Chorak 922 (OUT OF STOCK)
Kod : Chorak 923 (OUT OF STOCK)
Kod : Chorak 807 (OUT OF STOCK)
Kod : Chorak 811 (OUT OF STOCK)

HARGA : RM 39.00 (xcluding postage fee)

Kain : Printed Chiffon.
Warna : Rujuk di Page QM-M Shawl Collection.

Saiz :
S (1.5m x 0.5m)
M (1.65m x 0.5m)
L (1.8m x 0.55m)
XL (2.0m x 0.55m)

Jika berminat boleh terus PM kami di sini ~~> Order QM-M Shawl Collection . Melalui ORDER FORM kami ini juga di alu-alukan. Kami menantikan pesanan dari anda!!! Untuk melihat gambar-gambar yang lebih banyak & cun, boleh terus ke Page kami di QasehMuslimah.Munirah .

Jika ada sebarang pertanyaan, boleh juga PM kami di Page/FB, email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com ataupun melalui ruangan komen di blog ini... 
Terima kasih sudi meluangkan masa singgah di blog kami...

enjoy shopping & crafting with us....