Thursday, January 3, 2013

Hadiah Untuk Student Praktikal Telekom Malaysia

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Selamat Menyambut Tahun Baru 2013!!!!

Sempena tahun baru ni, so kita pun mula dengan perkara baru. Tapi sebelum kita borak2 panjang lebar, kami di sini ingin mengucapkan RIBUAN TERIMA KASIH kepada pelanggan & followers kami yg sentiasa tidak jemu support kami. 
Promosi Y.E.S 2012 kami pun beroperasi dengan jayanya! Thanks a lots...

Pada kali ni, kami hendak mulakan dengan buah tangan yang di tempah oleh staf Telekom Malaysia (TM) Teluk Intan, untuk di berikan kepada student praktikal mereka. Walaupun hanya keychain tapi membawa 1001 makna kepada student berkenaan & kami juga...

Dua orang yang bertuah tu di beri nama (chewah...!!!) :-
1) Dina (search FB dieorang : Dna Meyer)
2) Selva (search FB dieorang : Selva Kumari)


View Bahagian Depan
View Bahagian Belakang
Keychain ini kami jahit 100% menggunakan jahitan secara manual! Dari gunting patern hingga tugasan terakhir. (fuyo...betapa kuatnya semangat kami!hehehe). Pada mulanya kami plan utk upload gambar mereka berdua semasa terima keychain ni tapi kami tidak terima lagi gambar tu. So, kalau dh terima nnt, kami upload kan semula...okey?
Kami mengambil masa selama 2 hari untuk siapkan kerana kami terpaksa selang seli dengan tugasan lain... Biasalah yeop...!
Anyway, terima kasih kepada warga Telekom Malaysia (Teluk Intan) kerana percaya dengan kreativiti kami & menggunakan khidmat kami...

Ucapan kami kepada Dina & Selva, semoga korang berdua sentiasa success dan bahagia selalu... ~ jgn lupe passing kad jemputan kat kami lak nnt...hehehee~

Kalau korang pun rasa suka hati & senang hati nak keychain macam ni (tapi lambang tmpt keje korang la...), boleh contact kami & buat tempahan. Kami akan cuba usahakan dan menjadikan impian korang itu satu realiti...hehehe...

Korang boleh contact kami di FB, email & ruangan komen di blog kami ni...

Enjoy crafting & shopping with us....

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)