Friday, June 28, 2013

EShop ~ Tudung Bawal Plain

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah kita berjumpa lagi. Kami begitu teruja setiap kali menulis entry baru. Promosi Sempena Hari Bapa juga mendapat sambutan hangat! Alhamdulillah... Memang tidak menang tangan kami di buatnya.

Ramai orang telah membuat peniagaan tudung online ni tapi kami yakin dengan produk kami. Agak lama untuk memilih fabrik & corak supaya ianya memadai dengan tahap yang kami mahukan! Apa kelebihan Produk Tudung Bawal kami?
  • Mempunyai 2 hingga 5 tone warna tetapi & kami menjualnya dengan 1 harga sahaja! ~harga minimum, bukannya maximum!~
  •  Terdiri dari fabrik yang lembut & mudah di bentuk serta tahan lasak & berkualiti tinggi.
  • Pemilihan kain yang sejuk & tidak memerangkap suhu panas! 
  • Sepasang brooch akan di beri secara PERCUMA apabila korang membeli Tudung Bawal bagi setiap sehelai. ~gempak tak?!!!!~ 
~Tudung Bawal Plain ~
Pada kali ini kami update berkaitan dengan Tudung Bawal Plain kami. Hanya menampilkan 1 tone warna yang cukup cantik! Setiap koleksi kami cuba terapkan pelbagai variasi. Maklumlah, lain orang lain citarasanya.. Oleh kerana kami menerima agak banyak permintaan untuk Tudung Bawal Plain ini, so kami masukkan dalam List Sale kami (^_^)
Harga : RM 15.00/helai (including postage fee) + FREE GIFT

(1) Code : BWL 070613 
Warna : Coklat Gelap
Status : OUT OF STOCK

(2) Code : BWL 080613
Warna : Ungu
Status : OUT OF STOCK

(3) Code : BWL 090613
Warna : Turquoise
Status : OUT OF STOCK
 
(4) Code :BWL 100613 
Warna : Ungu Gelap
Status : OUT OF STOCK

(5) Code : BWL 110613 
Warna : Lady Pink
Status : AVAILABLE
 
(6) Code : BWL 120613 
Warna : Hijau Lumut
Status : AVAILABLE
 
(7) Code : BWL 130613
Warna : Oren
Status : AVAILABLE

(8) Code : BWL 140613
Warna : Smokey Pink
Status : OUT OF STOCK
 
(9) Code : BWL 150613
Warna : Coklat
Status : OUT OF STOCK
  
(10) Code : BWL 160613
Warna : Belacan
Status : AVAILABLE

Kami tidak sempat untuk mengambil gambar bersama-sama 'model comey' kerana agak kekurangan masa. Customer offline dah get ready nak borong!!! Alhamdulillah, sempat juga ambil gambar macam ini...

Pemilihan warna ini adalah berdasarkan vote yang tinggi dari customer & followers. Warna yang menjadi favourite ramai & agak sukar di dapati. Tetapi dengan kami, korang di permudahkan dalam segala segi... InsyaAllah... (^_^)


 PERHATIAN!!!!
~ Sepertimana kami telah inform kepada korang semua, kami dengan berbesar hati menyediakan FREE GIFT sebagai tanda ingatan & terima kasih atas sokongan korang selama ini.
~ Bagi setiap helai Tudung Bawal yang korang beli dari kami, korang akan turut menerima sepasang BROOCH istimewa ini!
~ Ianya terdiri daripada 2 warna iaitu MERAH HATI & PUTIH PINK... So, korang boleh pilih salah satu daripadanya (^_^)
Brooch Bunga
Kod  : BR 010513
Harga : RM 2.00/unit Free Gift

Grab peluang ini sekarang! InsyaAllah kami akan cuba tambahkan lagi koleksi Tudung Bawal kami. (^_^)
Jika korang ada sebarang pertanyaan, sila contact kami melalui email qasehmuslimah.munirah@gmail.com ataupun melalui FB, page & juga ruangan komen di blog ini.
Jika korang berminat untuk shopping bersama kami, terus isi detail korang di ORDER FORM kami...

enjoy shopping & crafting with us...

Tuesday, June 25, 2013

Promosi ~ Serunding Daging & Serunding Ikan.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua..??? Kami berharap semuanya sihat & sentiasa menjaga kesihatan korang. Maklumlah sekarang ni musim jerebu. Pada tahun ini Umat Islam di Malaysia, Indonesia, Singapore & kawasan yang sewaktu dengannya akan di uji dengan Jerebu. Sama-samalah kita berdoa semoga DIA melindungi kita...amin...

Bercakap tentang Bulan Ramadhan yang bakal menjelma. Kita seharusnya menyambutnya dengan penuh kesyukuran & kenikmatan kerana masih di beri peluang untuk bersama-sama melaluinya. Alhamdulillah... (^_^)

Kami hendak share dengan korang semua iaitu SERUNDING DAGING & SERUNDING IKAN 100% handmade dari Kelantan. Kami memang jadikan Serunding sebagai pelengkap hidangan kami. Memang sedap sangat-sangat & kami puas hati dengan kualiti serunding daging ni. So, kami mengambil keputusan untuk sama-sama share kenikmatan serunding ini!
Ini stok Serunding kami. Walaupun baru sahaja sampai di rumah kami tapi sudah ada yang booking & order untuk makan sendiri ataupun jualan. Kami benar-benar terkejut dengan sambutan customer kami. Terima kasih banyak-banyak..!!

Serunding kami adalah dari yang terpilih & berkualiti. Ianya tahan lama & sedap di makan begitu sahaja, di buat kuih muih ataupun di jadikan sebagai pelengkap menu korang. Kami terlebih dahulu test serunding ini sebelum mengambil keputusan membuka jualan! So, korang tidak perlu ragu-ragu lagi!!!

Harganya??? Di sini...
Serunding Daging : RM 6.00/ 100 gram (exclude postage fee)
Serunding Ikan : RM 5.00/ 100 gram (exclude postage fee)
Serunding Ayam : Out Of Stock (akan inform bila stock baru dah sampai)  

Harga seperti ini korang memang tidak akan dapat di mana-mana. So, apa tunggu lagi..?? Terus PM kami di :-


Selamat Menyambut Bulan Ramadhan... (^_^)

Saturday, June 15, 2013

Selamat Hari Bapa



Assalamualaikum & Salam Sejahtera....

Firstly, kami di QasehMuslimah-Munirah ingin mengucapkan SELAMAT HARI BAPA kepada Abah & Ayah kami... Serta semua yang bergelar Bapa... Terima kasih atas segalanya... Kami akan sentiasa berbakti kepada kalian selagi kami masih bernyawa... (^_^)

Sempena sambutan Hari Bapa pada esok hari iaitu 16.06.2013, kami di QasehMuslimah-Munirah berbesar hati untuk berkongsi sama kegembiraan ini bersama semua customer & followers kami. Oleh itu, kami dengan hati yang berbunga ini melancarkan

~ PROMOSI HARI BAPA ~

Iaitu setiap sebarang pembelian koleksi kami (tidak termasuk koleksi Tudung Bawal) anda semua berpeluang menikmati POTONGAN HARGA sebanyak 50% untuk POSTAGE FEE!!!! Tapi jumlah pembelian anda hendaklah RM 30.00 & ke atas... PROMOSI HARI BAPA ini bermula pada hari ini, 15.06.2013 hingga 23.06.2013... 

Jom kumpulkan family & rakan-rakan anda, shopping koleksi kami untuk di hadiahkan kepada Bapa anda... Jadikan sambutan Hari Bapa pada tahun ini adalah yang terbaik dari yang lepas-lepas...!!!

enjoy shopping & crafting with us...

Wednesday, June 12, 2013

EShop ~ Tudung Bawal Eryna.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua...

Semoga hari ini membawakan 1001 kejayaan & kegembiraan kepada semua. Begitu juga kami, amat-amat gembira dengan apa yang telah kami kecapi kini... Alhamdulillah... Business Tudung Bawal kami semakin mendapat sambutan, business Felt Craft juga tidak kurangnya. Tidak sampai tengah bulan, kami sudah menerima pelbagai tempahan. Rezeki nak dekat bulan Ramadhan ni kan...

Seperti yang telah kami janjikan, kami cuba sedaya upaya untuk masukkan koleksi Tudung Bawal kami dalam List Sale kami. Sebelum ini kami tidak berkesempatan kerana sudah habis di jual kepada customer offline kami so terpaksa tunggu untuk stok baru! Semoga kali ini turut mendapat sambutan yang hangat juga!!!


Ramai orang telah membuat peniagaan tudung online ni tapi kami yakin dengan produk kami. Agak lama untuk memilih fabrik & corak supaya ianya memadai dengan tahap yang kami mahukan! Apa kelebihan Produk Tudung Bawal kami?
  • Mempunyai 2 hingga 5 tone warna tetapi & kami menjualnya dengan 1 harga sahaja! ~harga minimum, bukannya maximum!~
  •  Terdiri dari fabrik yang lembut & mudah di bentuk serta tahan lasak & berkualiti tinggi.
  • Pemilihan kain yang sejuk & tidak memerangkap suhu panas! 
  • Sepasang brooch akan di beri secara PERCUMA apabila korang membeli Tudung Bawal bagi setiap sehelai. ~gempak tak?!!!!~ 
~ Tudung Bawal Eryna ~
Pada kali ini kami bawakan Tudung Bawal Eryna. Di mana ia 100% berkonsepkan perhiasan diamond di bahagian kepala. Pemilihan nama 'Eryna' itu sendiri membawakan maksud 'cantik, beauty' & kami sentiasa mendoakan customer kami sentiasa cantik & menawan apabila bergaya dengan Tudung Bawal Eryna ini.

~ perincian diamond di bahagian kepala ~
Kod : BWL 010613
Harga : RM 30.00/helai (including postage fee) + FREE GIFT
Status : AVAILABLE

~ perincian diamod di bahagian kepala ~
Kod : BWL 020613
Harga : RM 30.00/helai (including postage fee) + FREE GIFT
Status : AVAILABLE

~ perincian diamond di bahagian kepala ~
Kod : BWL 030613
Harga : RM 30.00/helai (including postage fee) + FREE GIFT
Status : OUT OF STOCK

~ perincian diamond di bahagian kepala ~
Kod : BWL 040613
Harga : RM 30.00/helai (including postage fee) + FREE GIFT
Status : AVAILABLE

~ perincian diamond di bahagian kepala ~
Kod : BWL 050613
Harga : RM 30.00/helai (including postage fee) + FREE GIFT
Status : AVAILABLE

~ perincian diamond di bahagian kepala ~
Kod : BWL 060613
Harga : RM 30.00/helai (including postage fee) + FREE GIFT
Status : OUT OF STOCK

 PERHATIAN!!!!
~ Sepertimana kami telah inform kepada korang semua, kami dengan berbesar hati menyediakan FREE GIFT sebagai tanda ingatan & terima kasih atas sokongan korang selama ini.
~ Bagi setiap helai Tudung Bawal yang korang beli dari kami, korang akan turut menerima sepasang BROOCH istimewa ini!
~ Ianya terdiri daripada 2 warna iaitu MERAH HATI & PUTIH PINK... So, korang boleh pilih salah satu daripadanya (^_^)
Brooch Bunga
Kod : BR 010513
Harga : RM 2.00/unit Free Gift
Grab peluang ini sekarang! InsyaAllah kami akan cuba tambahkan lagi koleksi Tudung Bawal kami. (^_^)
Jika korang ada sebarang pertanyaan, sila contact kami melalui email qasehmuslimah.munirah@gmail.com ataupun melalui FB, page & juga ruangan komen di blog ini.
Jika korang berminat untuk shopping bersama kami, terus isi detail korang di ORDER FORM kami...

enjoy shopping & crafting with us...

Monday, June 10, 2013

EShop ~ Wooden Clips.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Entry kami kali ni berkaitan dengan EShop kami. Alhamdulillah, penjualan Tudung Bawal kami mendapat sambutan yang baik, sangat-sangat baik sampaikan tidak menang tangan kami di buatnya. Semua bertanya, kenapa murah sangat? Sebenarnya harga tudung kami bukannya murah tetapi kami menawarkan harga yang BERPATUTAN! Menang membeli & menang memakai... Kami turut happy bila customer kami happy!!!

Tapi list sale kali ini bukannya koleksi Tudung Bawal kami. Stok baru Tudung Bawal kami sudah sampai tetapi sudah semakin berkurangan, di borong oleh customer offline kami! InsyaAllah dalam sedikit masa lagi stok baru akan sampai... (^_^).

EShop pada kali ini adalah berkaitan dengan WOODEN CLIPS kami. Kami pernah menganjurkan PROMOSI RM 1.00/pcs bagi koleksi Paper Clips kami (klik di sini Promosi RM 1.00/pcs - Paper Clips). Ramai yang bertanyakan di mana untuk mendapatkan Wooden Clips tersebut? So, kami dengan berbesar hatinya cuba settle masalah korang... Kami cuba mendapatkan stok yang banyak bagi memenuhi keperluan korang... 

Wooden Clips dari QasehMuslimah-Munirah

Untuk makluman korang semua, Wooden Clips ini kami datangkan dengan 2 saiz yang berbeza. Kalau wooden clips yang saiz besar tu memang kurang sesuai & tidak cute untuk di jadikan paper clips atau sebagainya tapi saiz yang ini memang sesuai sangat2... Orang di sekeliling korang pun pasti teruja...

~ Wooden Clips 3.5cm ~
Wooden Clips 3.5 cm
Code : WC 010613
Price : RM 3.00/pack (1 pack = 12 pcs)
Size : 3.5 cm
Status : AVAILABLE

Wooden Clips yang ini bersaiz 3.5 cm. Memang cute sangat2! Untuk setiap pack mengandungi 12 pcs iaitu berharga RM 3.oo/pack (exclude postage fee)! Cukup murah & menguntungkan korang. Material yang di gunakan adalah wooden, sebab itulah ianya di panggil Wooden Clips (^_^)

~ Wooden Clips 4.5cm ~
Wooden Clips 4.5cm
Code : WC 020613
Price : RM 3.00/pack (1 pack = 10 pcs)
Saiz : 4.5 cm
Status : AVAILABLE

Wooden Clips ini pula di datangkan dengan saiz 4.5 cm. Cukup kemas & cute!!! 1 pack mengandungi 10 pcs iaitu berharga RM 3.00/pack (exclude postage fee). Harganya cukup berpatutan & korang akan sntiasa berpuas hati...

Nasihat kami, jangan tunggu lama-lama. Stok kami yang ada semakin surut. Customer offline juga sudah ramai risik-risik Wooden Clip ini. Maklumlah, benda yang bukan senang di dapati di mana-mana ni memang mudah laris bagai pisang goreng panas! (tiba-tiba lak lapar nak makan pisang goreng!!!
Untuk puaskan hati korang, kami bandingkan saiz kedua-dua Wooden Clips kami dengan Membership Card Watsons kami... Memang amat-amat cute saiznya...

Jika korang berminat, boleh terus isi ORDER FORM kami. Boleh juga contact kami di FaceBook, Page & Email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com. Kami juga mengalu-alukan komen-komen bernas dari korang semua di ruangan komen kami. Percaya atau tidak, ini adalah koleksi EShop kami yang cukup-cukup laris...

enjoy shopping & crafting with us...

Wednesday, June 5, 2013

Handmake Craft : Tempahan dari Ika.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Pagi-pagi lagi kami dah update blog. Ramai customer kami bertanyakan business Felt Craft kami. Adakah kami sudah kurang mengambil order? Kenapa entry tentang Felt Craft kami semakin berkurangan? Maklumlah, sekarang ni kami sudah tambah business baru iaitu berkaitan dengan Tudung Bawal & barangan berkaitan kain cotton. Tapi untuk makluman korang semua, business Felt Craft kami still berjalan seperti biasa.

Okeylah, pada kali ini kami decide untuk update tentang Tempahan Keychain & Keychain Handphone yang kami terima dari salah seorang agen kami iaitu Nurul Atikah a.k.a Ika. Dia adalah antara agen kami yang paling aktif! Setiap bulan ada sahaja order yang masuk melalui dia... Memang hebat!!!

Jom kita tengok antara tempahan yang telah kami siapkan!

~ Keychain LoVe ~
~ Keychain LoVe ~
Kod : KC 010613

~ Keychain LoVe ~
Kod : KC 020613

Keychain LoVe ni memang menjadi kegilaan customer kami. Majoriti setiap kali kami terima order, Keychain LoVe tetap menjadi pilihan. So, kami cuba tampilkan dengan pelbagai hiasan bagi memberikan sesuatu yang istimewa kepada customer kami. Bukan sekadar LoVe sahaja! Pada kali ini, kami jahitkan unsur-unsur labuci butterfly & Love...Memang cantik & sweet!

~ Keychain Panjang ~
~ Keychain Bantal Panjang ~
Kod : KC 030613

~ Keychain Nipis Panjang ~
Kod : KC 040613

Keychain Panjang pula kami tampilkan dengan 2 version iaitu Keychain Bantal Panjang & Keychain Nipis Panjang. Perbezaan antara kedua-dua keychain ini adalah kandungan fiber di dalam keychain tersebut. Namun kedua-duanya adalah berkualiti tinggi...

~ Keychain Handphone ~
~ Keychain Handphone LoVe ~
Kod : KCHP 010613

Keychain Handphone ini customer inginkan bentuk LoVe juga. Seperti kami katakan sebelum ini, bentuk Love memang menjadi pilihan utama customer kami kerana hidup mereka penuh dengan kasih sayang! Itulah sepatutnya ada dalam diri setiap manusia & makhluk di bumi ini (^+^) . Kami hiaskan juga dengan labuci butterfly sebagai penyeri..

Seperti biasa, jika korang berminat boleh terus isi ORDER FORM kami. Jika ada sebarang soalan, terus PM kami melalui FB, page, email qasehmuslimah.munirah@gmail.com ataupun ruangan komen di blog. InsyaAllah kami cuba respond dalam masa 24 jam.

enjoy shopping & crafting with us....