Thursday, November 28, 2013

QM-M ~ Handbag Collection.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Cepat pula kami update blog kali ini kan? Seperti yang telah kami inform di Page & FB kami. Pada hari ini kami dah release collection baru kami yang langsung tiada kena mengena dengan Felt Craft. Kami cuba mempelbagaikan koleksi & produk kami...

Bagi peminat HANDBAG di Malaysia & Luar Malaysia, kami release koleksi & himpunan HANDBAG dari kami dengan harga yang MAMPU MILIK & kualitinya TERJAGA. Insya Allah kalian semua pasti berpuas hati dengan koleksi kami ini.

Kod : HB3338 Designer Bag.
HARGA : RM 70.00 (xcluding postage fee)

Warna : Orange (OUT OF STOCK), Yellow (OUT OF STOCK),  

Blue (OUT OF STOCK), Purple (OUT OF STOCK),Green (OUT OF STOCK) 
& Red (OUT OF STOCK)

MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT : 44CM
WIDTH : 0CM
BOTTOM WIDTH : 16CM
HEIGHT : 32CM

HANDLE HEIGHT : 25CM
STRAP LENGHT : NIL
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4 : YES
GRED : AA WITH MICHAEL KORS LOG


Kod : HB3295 Single Shoulder Bag.
HARGA : RM 50.00 (xcluding postage fee)
Warna : Beige (OUT OF STOCK), Blue (OUT OF STOCK) & Black (OUT OF STOCK)
 
MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT : 43CM
WIDTH : 0CM
BOTTOM WIDTH : 11CM
HEIGHT : 28CM

HANDLE HEIGHT : 25CM
STRAP LENGHT : NIL
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4 : YES

Kod : HB3293 Single Shoulder Bag.
HARGA : RM 50.00 (xcluding postage fee)
Warna : Black (OUT OF STOCK) & Brown (OUT OF STOCK)
 
MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT : 43CM
WIDTH : 0CM
BOTTOM WIDTH : 11CM
HEIGHT : 28CM

HANDLE HEIGHT : 25CM
STRAP LENGHT : NIL
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4 : YES

 Kod : HB3292 Single Shoulder Bag.
HARGA : RM 50.00 (xcluding postage fee)
Warna : Blue (OUT OF STOCK), Rose Red (OUT OF STOCK) & Black (OUT OF STOCK)
 
MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT : 43CM
WIDTH : 0CM
BOTTOM WIDTH : 11CM
HEIGHT : 28CM

HANDLE HEIGHT : 25CM
STRAP LENGHT : NIL
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4 : YES

Kod : HB3237 Designer Inspired Bag.
HARGA : RM 55.00 (xcluding postage fee)
Warna : Black, Beige, Blue
& Grey
 
MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT : 39CM
WIDTH : 16CM
BOTTOM WIDTH : 17CM
HEIGHT : 26CM

HANDLE HEIGHT : 9CM
LONG STRAP LENGHT : 110CM
OPENING CLOSER : BUTTON
CONTENT A4 : NIL
GRED : AA WITH DIOR LOGO

Kod : HB3320 Multi Function Bag.
HARGA : RM 47.00 (xcluding postage fee)
Warna : Blue (OUT OF STOCK) & Red (OUT OF STOCK)

MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT : 46CM
WIDTH : 13CM
BOTTOM WIDTH : 15CM
HEIGHT : 30CM

HANDLE HEIGHT : 20CM
STRAP LENGHT : NIL
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4 : YES

Kod : HB3315 Designer bag.
HARGA : RM 50.00 (xcluding postage fee)
Warna : Beige (OUT OF STOCK), Pink (OUT OF STOCK)

Black (OUT OF STOCK),White (OUT OF STOCK), Rose Red (OUT OF STOCK)
Green (OUT OF STOCK) & Yellow (OUT OF STOCK)

MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT : 37CM
WIDTH : 13CM
BOTTOM WIDTH : 15CM
HEIGHT : 28CM

HANDLE HEIGHT : 13CM
STRAP LENGHT : 110
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4 : NIL
GRED : AA

Kod : HB3319 Single Shoulder Bag.
Harga : RM 40.00 (xcluding postage fee)
Warna : Red (OUT OF STOCK), Black (OUT OF STOCK), Pink (OUT OF STOCK)
Green (OUT OF STOCK), Orange (OUT OF STOCK) & Yellow (OU OF STOCK)

MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT : 43CM
WIDTH : 10CM
BOTTOM WIDTH : 13CM
HEIGHT : 28CM

HANDLE HEIGHT : 20CM
STRAP LENGHT : NIL
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4 : YES

Kod : BM0014 Bag.
HARGA : RM 40.00 (xcluding postage fee)
Warna : White (OUT OF STOCK) & Brown (OUT OF STOCK)

MATERIAL : PU
LENGHT : 32CM
WIDTH : 5CM
BOTTOM WIDTH : 0CM
HEIGHT : 40CM

HANDLE HEIGHT : 22CM
STRAP LENGHT : 77CM
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4 : YES

Kod : HB3300 Multi Function Bag.
HARGA : RM 60.00 (xcluding postage fee)
Warna : Brown, Black, Blue & Red

MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT : 24CM
WIDTH : 15CM
BOTTOM WIDTH : 15CM
HEIGHT : 19CM

HANDLE HEIGHT : 7CM
STRAP LENGHT : 120CM
OPENING CLOSER : BUTTON
CONTENT A4 : NIL

Setakat ini dulu kami update tentang koleksi HandBag ni. Jika berminat boleh terus PM kami di sini ~~> Order QM-M Handbag Collection . Melalui ORDER FORM kami ini juga di alu-alukan. Kami menantikan pesanan dari anda!!!

Untuk melihat gambar-gambar yang lebih banyak & cun, boleh terus ke Page kami di QasehMuslimah.Munirah .

Jika ada sebarang pertanyaan, boleh juga PM kami di Page/FB, email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com ataupun melalui ruangan komen di blog ini... 
Terima kasih sudi meluangkan masa singgah di blog kami...

enjoy shopping & crafting with us....

Tuesday, November 26, 2013

Tempahan Keychain Super Over!!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua... Alhamdulillah, 3 tempahan untuk barangan doorgift & bagde perkahwinan telah selamat kami pos hari ni. Insya Allah kalau tiada aral kami akan update tracking no malam ni juga. Bila 3 tempahan ni dah siap maknanya bolehlah rehat-rehat sikit. Doa & harapan kami semoga mereka berpuas hati dengan hasil kerja kami.. Amin...

Sambil-sambil rehatkan kepala & badan pagi-pagi ni sebelum start dengan tempahan yang lain, kami update entry jap. Keychain Super Over kau!!! Jangan jealous!!! hehehehe... Tempahan keychain yang kami terima kali ini agak banyak & memeningkan kepala. Sebabnya??? Biasalah bila deal dengan budak-budak sekolah, imiginasi mereka tu terlalu luas... Lastly kami pening & mereka turut pening!

Okeylah, tanpa buang masa & berceloteh banyak-banyak, jom kita terjah satu persatu koleksi keychain pada kali ini. Insya Allah, semoga dapat memberi inspirasi kepada kalian semua untuk terus ber crafting & berkreatif..

Kod : KC091113
Keychain Bantal Panjang SNSD... Di bahagian hadapan kami jahitkan huruf 'SNSD' & di bahagian belakang kami tampilkan hiasan dengan kain polcadot...cantik tak???

Kod : KC101113
Keychain Bantal Panjang lagi dengan kedua-dua belah depan & belakang di hiasi dengan jahitan tulisan nama 'AMALIA' & 'SJ'ELF'... simple & nice!
 
Kod : KC111113
Keychain LoVe bagi peminat tegar 'SNSD' ini... Memang betul-betul minat pada group dari Korea.. Di bahagian belakang pula kami hiaskan dengan LoVe & butang bercorak...
 
Kod : KC121113
Keychain LoVe kali ni memang menonjol dengan pemilihan warnanya. Dengan warna utama iaitu background putih cream & pemilihan warna bagi tulisan pula ialah pink & hijau pucuk pisang...Memang mengancam!!! terserlah nama 'EIYA' & 'LIEYA'..
 
Kod : KC131113
Keychain Bantal Panjang kembali lagi... Kali ini tidak perlu dengan pelbagai hiasan hanya cukup mainan warna sahaja. Memang cantik & menonjol dengan warna utama putih cream. Nama 'AFIQAH' di beri warna dark purple & 'MAK' pula warna turquoise..

Kod : KC141113
Keychain LoVe ini juga cukup menarik mata kami... Pemilihan warna utama iaitu baby blue. Untuk nama 'NUR' & 'DINI" pula berwarna pink... Cantik kan??

Kod : KC151113
Keychain LoVe ini juga sama macam yang atas tadi. Pemilihan warna utama baby blue serta warna bagi tulisan 'MARIS' & 'SA' ialah pink!
 
Kod : KC161113
Keychain LoVe kali ini agak berlainan dari yang lain. Untuk warna utama, kami menggunakan 2 warna iaitu warna cream & merah meroon... Kami olah sikit agak nampak lebih bergaya. Kemudian bagi tulisan, pemilihan warnanya adalah kuning untuk 'I' & baby blue untuk 'RA'..
 
Kod : KC171113
Keychain LoVe lagi. Soft pink di jadikan warna utama manakala warna baby blue pula menjadi pilihan untuk tulisan 'ABG' dan 'DIK'..
 
Kod : KC181113
Keychain LoVe ini juga menggunakan warna soft pink sebagai warna utama. Kemudian warna kuning & oren pudar di jadikan tulisan yang meriah ini.. 'MARI' & 'NAH' tetap nampak berseri!!
 
Kod : KC191113
Keychain LoVe ini pula memang begitu menyerlah!! Gabungan warna oren sebagai warna utama. Manakala tulisan 'SYA' di beri nafas dengan warna ungu & 'SHA' pula dark purple..! Cantik!!!
 
Kod : KC201113
Keychain LoVe untuk Riana pula menggunakan warna utama pink! Manakala untuk tulisan 'RI' & 'ANA' pula menggunakan warna kuning. Padanan warna yang baik!

Kod : KC211113
Keychain LoVe untuk 'ADK' menggunakan warna utama biru & tulisan pink.. Begitu juga dengan 'ABG', tetap menggunakan warna utama iaitu biru & tulisan pula pink. Sedikit hiasan kain polcadot di jahit sebagai penyeri.
 
Kod : KC221113
Keychain LoVe tetap juga menggunakan kain polcadot sebagai hiasan. Warna utama ialah kuning. Bagi tulisan 'SA' warna hijau pucuk pisang di gunakan manakala 'RAH' pula menggunakan warna baby blue.
 
Kod : KC231113
Keychain Bantal Panjang kali ini pula menggunakan warna biru sebagai warna utama/basic. Manakala warna kuning kehijauan pula digunakan untuk jahitan nama 'FAKHRUL' & 'SHAKIRAH'..
 
Kod : KC241113
Keychain Bantal Panjang ini pula seperti kita boleh lihat menggunakan warna pink sebagai warna basic. Kemudian untuk tulisan pula menggunakan warna baby blue & menyerlahkan lagi feminim 'NUR' & 'AISYAH'..
 
Kod : KC251113
Keychain Bantal Panjang ini juga menggunakan warna biru sebagai basic colour! Bagi tulisan 'LAI' & 'LA' pula menggunakan warna hijau pudar..
 
Kod : KC261113
Keychain Bantal Panjang ini pula memilih warna soft pink sebagai warna basic. Kemudian bagi warna tulisan 'SYA' pula menggunakan warna kuning & 'FIQAH' menggunakan warna baby blue... Tetap sweet & simple!!!

Amacam, terpikat tak??? Semoga kali ini memberi korang semua idea dalam pemilihan warna & design. Kami amat mengalu-alukan tempahan dari korang semua. Insya Allah kami sentiasa cuba mempertingkatkan kualiti koleksi kami...

Jika korang berminat, boleh terus ke ORDER FORM kami. Ataupun membuat pesanan melalui email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com & juga di FB/Page kami. Insya Allah kami akan cuba respond dalam masa 24 jam.
Terima kasih kerana luangkan masa korang membaca entry kami kali ni...

enjoy shopping & crafting with us....

Wednesday, November 20, 2013

Special Free Gift!!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Hari - hari yang busy pun sempat lagi create special free gift kan!!! Kami sebenarnya dah lama cadang nak siapkan free gift ni tapi selalu tertangguh. Tahun lepas pun nak buat tapi tidak tercapai. Dan Alhamdulillah tahun ni berjaya terlaksana.

Bagi setiap customer kami yang membuat tempahan pada bulan November 2013, Disember 2013 & Januari 2014, kami dengan besar hatinye menghadiahkan Special Free Gift ni kepada kalian. Ianya 100% adalah design serta idea dari kami sendiri. Ini sebagai tanda terima kasih & salam penghargaan dari kami buat semua customer kami...


Semoga usaha kami ni memberi kepuasan kepada kalian semua. Terima kasih banyak-banyak kerana sudi singgah di blog kami...

enjoy shopping & crafting with us....

Friday, November 15, 2013

Tempahan Keychain dari Ika & Kak Yang ~Ipoh...

Assalamualalaikum & Salam Sejahtera...

Kami di QasehMuslimah-Munirah kembali dengan koleksi keychain kami lagi pada kali ini. Sebenarnya masa kami agak terhad dengan hendak menyiapkan beberapa tempahan customer kami yang lain serta kami cuba untuk pelbagaikan lagi produk kami... Insya Allah kalau tiada aral, kami akan cuba release awal tahun 2014 nanti...

Kami tidak mahu terlalu terburu-buru. Maklumlah, setiap apa yang kita lakukan perlu ada perancangan. Dan sampai ke hari ini Alhamdulillah DIA sentiasa permudahkan, permurahkan & perluaskan rezeki kami. Biarpun pelbagai rintangan & dugaan kami kami perlu tempuhi. Kami juga bersyukur setidak-tidaknya dengan hasil kerja keras kami ini, kami mampu menambah aset kami & menyelesaikan apa-apa yang patut... Alhamdulillah (^_^)

Tiba-tiba pula kami agak sensitif kan...hehehehehe... Biasalah, hidup di bumi ALLAH s.a.w ni memang banyak dugaannya. Tapi apa yang perlu kita ingat, DIA tidak akan uji kita dengan ujian yang tidak mampu kita hadapi... Kuatkan semangat & sentiasa berserah kepadaNya..

Berbalik kepada tujuan sebenar kami update entry pada hari ini. Kami cuba juga curi-curi masa untuk update apa jua koleksi kami yang telah di tempah oleh setiap customer kami. Biarpun dah biasa tengok tapi sebagai tanda penghargaan untuk semua customer kami, kami cuba masukkan dalam entry kami ini. Keychain pada kali ini adalah dari Ika (FB: Nurul Atikah Abu Bakar ) & Kak Yang (FB: Laily Natasya ).

Kod : KC031113
Keychain nama group K-Pop 'SHINEE' & 'SUJU'... Biasalah peminat-peminat K-Pop di kalangan student sekarang. Kami tambahkan seri sedikit dengan bling bling butterfly!!!

Kod : KC041113
Keychain kali ni pun lebih kurang sama dengan keychain K-Pop yang mula-mula tadi. Cuma kali ni pemilihan nama 'SHINEE' & 'WORLD'... (^_^)

Kod : KC051113
Keychain LoVe ini kami turut masukkan fiber. Nama empunya keychain ialah 'CHIKI'... Kami harap Chiki berpuas hati dengan hasil kerja kami...

Kod : KC061113
Keychain LoVe 'ZILA' ini adalah 100% pemilihan warna dari empunya tuannya. Kami menambahkan lagi seri keychain dengan blong bling Love comey tu..

Kod : KC071113
Keychain LoVe 'MYZA'... Glamour kau nama Myza...!!! Keychain kali ni memilih gabungan warna yang cukup feminim...

Kod : KC081113
Keychain LoVe 'SOFIYA' pula memilih warna pink terang & di serikan dengan tulisan baby blue & kuning... Memang nampak begitu menyerlah!

Ini antara koleksi keychain kami. Buat pengetahuan korang semua, Ika & Kak Yang adalah salah seorang agen aktif kami. Tempahan dari mereka memang sangat-sangat kami nantikan kerana kadang-kadang kami terima list tempahan sampai 20 ~ 30 pcs keychain SAHAJA!!!! Itu tidak campur dengan koleksi yang lain... Alhamdulillah... Rezeki kami & mereka juga...

Kami juga ingin maklumkan di sini, sebolehnya jika korang ingin membuat tempahan melebihi 30 pcs, sila inform kami awal-awal. Kami minta maaf sangat-sangat jika kami terpaksa menolak tempahan korang. Kami juga perlu manage masa kami untuk menyiapkan tempahan customer kami yang lain... Tolong ek...

Ok, jika berminat untuk membuat tempahan boleh terus ke ORDER FORM kami di blog ini. Boleh juga melalui page kami & email qasehmuslimah.munirah@gmail.com... Insya Allah kami cuba reply message korang dalam masa 24 jam... (^_^)

Terima kasih kerana luangkan masa singgah & komen di blog kami ni...
enjoy shopping & crafting with us....

Thursday, November 7, 2013

Tempahan Keychain dari Nazurah.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

1st entry untuk bulan November 2013... So, kami nak mulakan dengan tempahan keychain yang selamat kami siapkan & alhamdulillah selamat kami pos kepada empunya tuan. Amin...

Kami agak busy akhir bulan Oktober 2013 & November 2013 ni sebab kami telah menerima beberapa order untuk doorgift perkahwinan. Alhamdulillah rezeki ulang tahun kelahiran saya pada tahun ni. Rezeki dariNya yang tidak putus-putus walaupun tidaklah semewah mana. Kami tetap bersyukur....

Customer kami pada kali ini ialah Nazurah Jamal (FB: Nazurah Jamal ). Keychain yang di tempah oleh Nazurah memang unik & kami pun suka sangat-sangat! Sambil-sambil menjahit sambil-sambil kami planning untuk siapkan 1 pattern untuk kegunaan kami....hehehhehe... Mesti korang tertanya-tanya, camne lah bentuknya keychain kali ni... Jom terjah!!!!

Amacam??? Keychain Ikan Paus & Froggy...hehehehe...cute kan??? kami pun suka sangat-sangat... Confirm akan ada keychain untuk kami juga nanti...hehehehe...

Kod : KC011113
Keychain Ikan Paus yang comey ni kami jahitkan special untuk Nazurah! Bahagian depan keychain kami jahit dengan nama 'ANGAH' dan di bahagian belakang pula 'ADEQ'... Untuk tidak nampak kosong, kami jahitkan di bahagian belakang badan ikan paus 'Lots Of Love'... so sweet kan... Mata ikan paus ni membuatkan kami terus jatuh hati...

Kod : KC021113
Keychain Froggy ni pun comey sangat-sangat! Di bahagian depan kami jahitkan kepala froggy & nama 'ALIN' then di bahagian belakang kami jahitkan satu badan Froggy tengah suka hati berjalan... Memang cute sangat-sangat... Cukup sesuai untuk di jadikan hadiah kepada yang tersayang...

Alhamdulillah, siap sudah kedua-dua keychain ni. Bagi korang yang berminat, boleh terus hubungi kami melalui email qasehmuslimah.munirah@gmail.com, FB serta page kami & juga melalui ORDER FORM kami di blog.

Jangan malu jangan segan. Insya Allah kami akan cuba respond message korang dalam masa 24 jam. Anyway, thanks semua kerana sudi luangkan masa membaca blog kami kali ni... Sayang korang sangat-sangat!

enjoy shopping & crafting with us....