Thursday, December 25, 2014

Pray for Pantai Timur

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...



"Wahai bumi telanlah airmu, Dan wahai langit berhentilah dari curahan hujanmu" Surah Hud, ayat 44 

Ya Allah..redhakan lah bencana yang kami alami.. Lindungilah kami semua.. Elakkan daripada berlaku bencana-bencana yang lebih besar dari biasa.. Kasihani lah kami semua Ya Allah.. Sesungguhnya Engkau la penentu segalanya.. Bantulah kami mangsa-mangsa bencana alam.. Kami bermohon kpdMu.. Engkau la Maha Pengasih lagi Maha Penyayang.. Makbulkan lah doa kami Ya Allah.. Amin Ya Rabbal 'Alamin.. Kawan-kawan semua...share la doa-doa ini kepada rakan-rakan yang lain.. Agar ramai yang mengaminkan doa ni.. Semoga di makbulkan.. Aamin..

Tuesday, December 23, 2014

Cathy Doll : Set STOP TIME & Set BONJOUR PARIS

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Hari ni kami nak sambung lagi berkaitan dengan produk-produk CATHY DOLL. Bila update semalam, Alhamdulillah feed back yang amat memberangsangkan!!! Insya Allah 1st shipment nanti akan release selepas 28.12.2014... Maklumlah, sekarang musim banjir. So, stock kami kena tahan sekejap. Lagipun 25.12.14 ni dah Krismas, Poslaju pun nak cuti...

Produk : Stop Time Set

Set Items : Body Gold Scrub 240ml, Body Gold Serum 260ml & Magic Gold Shower Gel 550ml.

Produk : Stop Time Body Gold Scrub.
Kandungan : 240ml
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)

Gold scrub mampu mengurangkan kedutan & menjadikan kulit licin serta lembut apabila di sentuh. Boleh di gunakan 2 ~ 3 kali seminggu bersama-sama Magic Gold Shower Gel 550ml.


Produk : Stop Time Body Gold Serum.
Kandungan : 260ml
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)

Losyen badan tapi merangkap kepada serum juga. Berfungsi untuk menegangkan segala kedutan serta bertindak sebagai pencerahan kulit. Ianya kaya dengan ekstrak emas dan kolegen untuk awet muda. 
 
Produk : Stop Time Magic Gold Shower Gel.
Kandungan : 550ml
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 45.00/unit (including postage fee)
  • Anti-wrinkle skin.
  • anti-aging.
  • whitens & moisturize.
  • High Nutrition for skin.
  • Smell sweet!
Produk : Set Bonjour Paris.

Set Items : Luxury Scrub Gel 250ml, Sweet Moment Perfume Shower Gel 250ml & Sweet Moment Perfume Body Lotion 250ml.

Produk : Sweet Moment Perfume Shower Gel.
Kandungan : 250ml
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 45.00/unit (including postage fee)

Belai kulit anda sebelum mandi. Gel penyental utama, diekstrak daripada lendir siput bertindak sebagi pengelupasan sel-sel kulit yang tidak aktif untuk pertumbuhan semula kulit baru. Ciri khas untuk khasiat kulit kerana ia membersihkan kulit walaupun jelas. Ia juga membantu melembapkan kulit walaupun kulit paling kering sepanjang hari untuk kecantikan.

Produk : Luxury Scrub Gel.
Kandungan : 250ml
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 45.00/unit (including postage fee)

Skrub badan mengeluarkan bau bunga dan akan memberikan kelembapan kulit anda, membuat anda berasa segar selepas setiap kali digunakan. Skrub mewah ini mempunyai bahan-bahan seperti 24K Gold, Pearl dan Rose. Ia sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh digunakan setiap hari.

Produk : Sweet Moment Perfume Body Lotion.
Kandungan : 250ml
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee) 
SS : RM 45.00/unit (including postage fee)

Losyen badan untuk melembapkan kulit dan tidak berminyak. Losyen ringan mendalam menyuburkan dan juga mengurangkan bintik hitam dan kedutan. Losyen ini mengandungi kolagen untuk meningkatkan keanjalan kulit untuk kelihatan lebih muda. Asid hyaluronik sel pembaikan kulit.

Orait,sampai sini dulu untuk kali ini. Insya Allah esok kami akan update lagi. Azan Zohor pun dah memanggil tu, perut pun dah berkeroncong!!!
Jika korang berminat untuk tempahan, boleh terus PM kami di Page FB QasehMuslimah.Munirah atau WhatsApp kami di no : 011-2427 4941 ...

enjoy shopping & crafting with us...

Monday, December 22, 2014

Cathy Doll : Set Chilli Bomb Edition

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Siapa pernah dengar atau pernah & sedang guna produk CATHY DOLL??? Produk ni memang tinggi rating nya sekarang ni. Bukan sahaja kerana kesan yang memuaskan selepas di gunakan tapi kerana bau & kualiti serta packaging yang cukup comey & cute!!!

Kalau korang masih tercari-cari mana nak dapatkan Produk CATHY DOLL ni, korang jangan fikir banyak... Terus ORDER dari kami... Semestinya produk CATHY DOLL yang tulen & harga mampu milik!!!

Produk : Cathy Choo 24K Active Gold Fragrance Shower Gel
 Kandungan : 750ml
Harga :-
SM : RM 40.00/unit (including postage fee)
SS : RM 50.00/unit (including postage fee) 

Kandungan : 330ml
Harga :-
                  SM : RM 30.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)
 
24K GOLD (anti penuaan & awet muda)
  • GLUTHATHIONE (gluta ni memutihkan kulit).
  • PLACENTA (melembab, menganjal dan melicinkan kulit serta membantu peredaran darah dengan baik)
  • memutihkan kulit kusam dan kasar.. mencantikkan & melembutkan kulit kasar pada sekitar siku, lutut, celah paha & pelipat.
  • Menjadikan kulit lebih licin, lembab & cerah.
  • membantu peredaran darah dengan baik.
  • packaging yang cantik & menarik!

Cara Penggunaan :- Picit sedikit di tapak tangan atau span mandian. Kemudian sapukan ke badan & bilas.

LIHAT KESAN PENGGUNAANNYA DALAM MASA 18 HARI SAHAJA... 
Insya Allah (^_^)
 
Produk : La Bourse Mineral Water Facial Spray.
Kandungan : 150ml
Harga :-  
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)

Spray muka merangkap toner. Spray muka saat anda mengantuk dalam kelas atau rasa muka dah terlalu kering mengadap aircond dalam office.
  • Mengandungi Mineral semulajadi tulen, Collagen dan ekstrak Aloe Vera. 
  • Melembabkan, Menyejukkan dan Menyegarkan Kulit Muka dengan serta merta. 
  • Cepat meresap ke dalam kulit & memberikan kesan menyegarkan. 
  • Meresap ke lapisan bawah kulit untuk membantu pemulihan sel kulit, Collagen menjadikan kulit anjal & awet muda. 
  • Mengecilkan liang pori dan anti aging. 
  • Penggunaan yang berterusan akan menjadikan kulit sihat sekata, glowing & muda. 
  • Mudah dibawa kemana sahaja terutama bagi mereka yang mempunyai aktiviti luar..pendek kata..sembur sahaja dimana sahaja anda berada & rasakan kesegarannya, semburan juga membantu make up tahan lama, kulit segar dan tidak kusam.
KANDUNGAN: MINERAL WATER, GLYSERIN, TOCOPHERYL ACETATE, ROSSA CERTIFOLIA FLOWER WATER, METHYPARABEN, DISODIUM EDTA, ALOE BARBADENSIS, LEAF EXTRACT,COLLAGEN

Produk : SET CHILLI BOMB EDITION 
(complete for slimming set)

Set Items : Sexy Firming Cream 260ml + L-Carnitine Chilli Mousse 250ml + BTX V-Liine Heating Pack 3pcs Slim face + Super Firming Legs Essence 100g + Firming Sauna Bath Gel 320ml + Firming V Line Facial Cleanser 100g

Kalau korang nak beli satu-satu, camni harganya :- 
Produk : Cathy Doll Sexy Firming Cream.
Kandungan : 260ml
Harga :-  
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)
  • Tegangkan kulit.
  • Cairkan lemak.
  • Anti selulit.
  • Ekstrak cili.
  • Sekatakan tona kulit yang menggeleber.
  • Wangi.
Penggunaan : Selepas mandi terus sapukan ke badan. Boleh di sapukan ke bahagian perut, paha, lengan, belakang badan...


Produk : L-CARNITINE CHILLI MOUSSE ANTI CELLULITE FIRMING HOT SLIMMING. 
Kandungan : 250ml
HARGA :-
SM : RM 50.00/unit (including postage fee)
SS : RM 55.00/unit (including postage fee)


Details : LIPID BOMB L-CARNITINE CHILLI MOUSSE penetrates into skin for popping action instantly. Experience the hot sensation on your arms and legs. Enriched with L-Carnitine essence to help shape and even out dimpled body skin. It helps to smooth the appearance of Cellulite.

Benefits: helps to reduce undesired fat from the Abdomen, Thigh, Arm, Hip and calf.

How To Use : After morning and evening shower dry your body thoroughly and gently apply the mousse and rub until dry. Apply the mousse once to twice a day after bath on abdomen hips, thighs, knees, or arms and slightly massage in circular motion until fully absorbed. Recommend to use 4-6 weeks for better result. Results may vary from person to person.

Ingredients: Aqua, Sodium Hyaluronate, Sodium-PCA Yeast Extract, Biosaccharide Zum-I, Allantoin, Ginger Extract, Citrus Augantium Amara Fruit Extract, Lecithin

Origin: Thailand (Formulated in Korea)


Produk : Cathy Doll Slim Face Bible BTX V-Line Heating Pack.
Kandungan : 3 pcs
Harga :-
SM : RM 35.00/pack (including postage fee)
SS : RM 40.00/pack (including postage fee)
  • Bertindak sebagai mask muka untuk dapatkan muka bujur V shape.
  • Shape kan muka & firming.
  • Anti selulit & self heating mask pack.
  • Hilangkan double chin & pipi yang kembung tu..
Produk : Super Firming Legs Essence.
Kandungan : 100g
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)
  • Sapukan di bahagian paha, betis bagi mendapatkan kaki yang lebih kurus & cantik.
  • Anti selulit, fat burner & firming.


Produk : Super Model Scrub.
Kandungan : 230ml 
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)

Cathy Doll Chilli Bomb is a firming gel scrub, helps reduce the appearance of stretch marks. Gel surface 3 burn fat effectively against the new cellulite and tighten the skin.
Use it after shower and scrub onto arms, legs and body in a circular motion, you will feel a tingeing sensation, it',s because the scrub is working hard for you! Your body will look toned after one month of continuous usage. cellulite skin -> smooth skin

Produk : Firming Sauna Bath Gel.
Kandungan : 320ml
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)

Ini adalah mandian dgn ekstrak biji cili bg menguruskan, shape & firm badan.. 
The best way tok pakai Sauna Gel ni adalah..
Sapu skit pd bhgn yg anda nak kempiskan tu 15minit sblm basahkan badan.

Penggunaan : Picit & sapu pd perut. Letak air sikit dan sapu lagi dgn gerakan membulat atau melintang ala-ala massage camtu.
Biarkan kat bdn dlm 5-15minit..pastu baru mandi.
Baru la bebetul sauna efek dia mari gitu... Berupaya menghilangkan spare tyre kat perut dgn penggunaan kerap dan konsisten. Dgn syarat RAJIN guna ya.

Produk : Firming V Line Facial Cleanser.
Kandungan : 100g
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)

Pencuci muka ni utk shapekan muka yg tembam-tembam tu supaya jadi tirus mcm Kate Winslet giteww..
Ia memecahkan lemak2 yang tidak perlu pada bahagian pipi dan menegangkan kulit terutamanya bahagian double chin tu..
So kalau rasa nak hilangkan effect menggeleber pada leher dan dagu..picit krim ni..sapu dan massage pada bahagian muka yang nak ditegangkan tu.. biar 5 minit dan bilas dengan air suam utk kesan terbaek okai.

Orait...stop sampai sini dulu. Insya Allah dalam masa terdekat ni kami akan update stok lain juga. Ada banyak lagi koleksi Cathy Doll ni tapi kami tak sempat nak update semua dalam 1 masa.
Maklumlah time-time hujan macam ni, dapat bantal, selimut & toto, memang 1001 kenikmatan...hehehehe...
Kalau korang berminat boleh terus PM kami di Page FB QasehMuslimah.Munirah atau WhatsApp je kami di No: 011-2427 4941 ...

enjoy shopping & crafting with us...
Gel Mandian Pencerah Kulit Dlm Masa 18 Hari. # Glutathione dan plasenta # Gel mandian campuran emas 24K # Anti-Aging shower gel # Dapat menjadikan kulit lebih licin # Lembab dan mencerahkan # Membantu peredaran darah yang baik # Gel mandian ANTI PENUAAN # Lihat kesan dalam pengunaan 18 hari sahaja. Produk ini telah diuji oleh FDA dan ISO 9002 Fungsi 24k emas aktif aroma gel mandi: ia mengandungi 99.9% bahan foil emas tulen yang diuruskan oleh teknologi nano dan boleh diserap oleh kulit sepenuhnya. Ia akan menjadikan unsur-unsur mineral semulajadi menembusi terus ke dalam kulit asas, mengaktifkan kulit, menjauhkan dari faktor penuaan , menggalakkan metabolisme sel dan menghalang penuaan kulit yang disebabkan oleh radikal bebas. Pada masa yang sama, produk ini mempunyai pelbagai minyak wangi tumbuhan yang wangi dan boleh menyegarkan badan selepas mandi. Aroma berpanjangan akan membuat kulit anda sihat dan menarik.

Copy and WIN : http://bit.ly/copy_w
Gel Mandian Pencerah Kulit Dlm Masa 18 Hari. # Glutathione dan plasenta # Gel mandian campuran emas 24K # Anti-Aging shower gel # Dapat menjadikan kulit lebih licin # Lembab dan mencerahkan # Membantu peredaran darah yang baik # Gel mandian ANTI PENUAAN # Lihat kesan dalam pengunaan 18 hari sahaja. Produk ini telah diuji oleh FDA dan ISO 9002 Fungsi 24k emas aktif aroma gel mandi: ia mengandungi 99.9% bahan foil emas tulen yang diuruskan oleh teknologi nano dan boleh diserap oleh kulit sepenuhnya. Ia akan menjadikan unsur-unsur mineral semulajadi menembusi terus ke dalam kulit asas, mengaktifkan kulit, menjauhkan dari faktor penuaan , menggalakkan metabolisme sel dan menghalang penuaan kulit yang disebabkan oleh radikal bebas. Pada masa yang sama, produk ini mempunyai pelbagai minyak wangi tumbuhan yang wangi dan boleh menyegarkan badan selepas mandi. Aroma berpanjangan akan membuat kulit anda sihat dan menarik. Penggunaan: Letakkan sejumlah 24k emas aktif aroma gel mandi aktif di tangan atau di span mandian dan kemudian sapukan seluruh badan sambil mengurut untuk menghasilkan buih kemudian bilas.

Copy and WIN : http://bit.l

Thursday, December 18, 2014

Casing Handphone + Powerbank

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua??? Maklumlah musim-musim hujan & banjir ni kita kena tingkatkan lagi tahap kesedaran menjaga kesihatan kita. Lebih baik mencegah dari merawat.. Betul tak?? Alhamdulillah, akhir tahun ni kami busy dengan order customer yang masuk samada order direct dari customer kami ataupun order dari agen kami. Rezeki bersama...

Untuk entry pada kali ini memang special!! Customer kami, Nurasyidah, memang kreatif.. Permintaan dia untuk kami siapkan casing handphone & powerbank dia. Bukan jahit asing-asing tapi sekalikan. Korang faham tak?? Jom kita tengok...

Koleksi : Casing Handphone + Powerbank
Kod : CSG011214
Hiasan : Owl & Butterfly
Tulisan : NURA JEJAI

Amacam? Bergaya tak?? Kalau di perhatikan ada 2 poket iaitu satu untuk handphone manakala satu lagi untuk powerbank. Maknanya tidak perlulah nak pegang banyak-banyak benda. Letak je sebelah menyebelah then charge! Barang pun tak simpan merata tempat (^_^)

Pada mulanya kami banyak fikir juga tapi bila fikir dalam-dalam, apa salahnya mencuba! Benda baru macam ni insya Allah menjadi satu fenomena... chewah, kau ada!!!! hehehehe... Bila dalam proses menjahit memang agak banyak kerja remeh nak di siapkan tapi bila dah siap, Alhamdulillah cantik!!!!

Ini adalah gambar yang sempat kami ambil untuk pandangan design bahagian dan belakang. Tak banyak sangat kami ambil gambar sebab dalam kepala time tu ingat nak siapkan order customer je... Makan minum pun dah tunggang langgang time tu...

Okeylah, kalau korang semua berminat untuk membuat tempahan seperti ini ataupun membuat tempahan koleksi felt craft kami yang lain, boleh terus contact kami. Macam biasalah, kami sediakan korang 4 cara untuk tempahan & pertanyaan :-
  • Menggunakan ORDER FORM kami di bahagian paling bawah Blog ini.
  • Melalui email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com
  • PM kami di Page FB QasehMuslimah.Munirah
  • WhatsApp kami di no : 011-2427 4941 (online sehingga jam 10.30 malam sahaja)
Terima kasih sudi luangkan masa membaca entry kami kali ini...
enjoy shopping & crafting with us...

Monday, December 8, 2014

Pillow Minnie Mouse Tempahan Fatin Anisah

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah kami di beri semangat & tenaga untuk update Blog pada hari ini walaupun agak lewat sikit. Kami kurang sihat, agaknya memang sekarang musim demam+batuk+selesema... Syukur ke atasNya.. Semoga kesakitan ini dapat membuang jauh dosa-dosa kami & mendekatkan lagi kami kepadaNya...

Entry kali ini kami nak share sepertimana tajuk entry iaitu Pillow Minnie Mouse. Di mana kami menerima tempahan dari sahabat semasa sama-sama belajar di UiTM Seri Iskandar, Perak dulu.. Rindu rasanya kenangan-kenangan di UiTM dulu.

Ini adalah antara gambar-gambar di atas pillow ni. Tapi mohon abaikan gambar katak hijau tu ek... Katak itu adalah untuk tempahan customer lain, so sebab nampak macam comey je letak sekali terus kami ambil gambar...

Chewah...saja nak ambik gambar BEFORE & AFTER ni... suka sangat tengok pillow Minnie Mouse ni. Geram!!! Tunggulah kami di kurniakan zuriat nanti, memang banyak lah kami siapkan pillow macam ni!!! Memang gebu yang amat... Meriah you oilllssss...

Koleksi : Pillow Minnie Mouse.
Kod : PL011214
Hiasan : Minnie Mouse & Butterfly
Tulisan : Qaireen Afina

Koleksi : Klip Rambut
Kod : KLP011214
Hiasan : Butterfly

Kami siapkan sekali dengan Klip Rambut Butterfly ni. Nak nampak matching dengan pillow! Mesti korang tertanya-tanya kan, kenapa tak buat klip minnie mouse je? Sebabnya... Kalau buat Klip Rambut Minnie Mouse macam tidak berapa cute kalau kecil...Tapi kalau butterfly ni memang comey & super cute!! Sesuai dengan usia baby kan. Kalau besar sangat nanti baby tidak selesa pakai pula.. Betul tak???

Kalau korang berminat untuk membuat tempahan, boleh terus contact kami. Bagaimana untuk membuat tempahan?? Senang sangat. Semuanya di hujung jari kita. Setiap kali kami tulis entry kebanyakkannya kami selitkan cara untuk membuat tempahan & persoalan...
  1. Menggunakan ORDER FORM kami yang berada di bahagian paling bawah Blog ini.
  2. Email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com
  3. PM kami di Page FB QasehMuslimah.Munirah
  4. WhatsApp kami di no : 011-2427 4941
Insya Allah kami akan online sehingga jam 11.00 malam. Jika ada sebarang urusan luar kami akan inform melalui Page FB kami. Kami juga akan cuba reply semua email & mesej anda dalam masa 24 jam.. Insya Allah..

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca entry kami kali ini..
enjoy shopping & crafting with us...

Tuesday, December 2, 2014

Koleksi Shawl Butterfly Mia by watanabegirlz

Assalamualaikum & Salah Sejahtera...

Kita update Blog lagi hari ini. Pagi ni adalah review untuk koleksi Shawl Butterfly Mia dari watanabegirlz!!! Sebelum ni kami ada update tentang koleksi Tudung Bawal Kelate juga dari IG watanabegirlz... Korang ada baca tak??? Dah beli ke belum?? Sesiapa yang masih ketinggalan boleh check entry kami di Tudung Bawal Kelate From watanabegirlz. Korang juga boleh follow IG watanabegirlz di :-

Untuk koleksi HOT mereka kali ini ialah SHAWL BUTTERFLY MIA... Memang rasa cantik & cute macam butterfly pulak bila sarungkan shawl ni. Berkelip-kelip menyerlah macam butterfly jugak!!!! Bukan saja-saja nak poyo tapi memang terbaik! Semua mata memandang, semua kawan bertanya... Kau ada??? hehehehe..
Ini dia contoh Shawl Butterfly Mia yang di gayakan sendiri oleh empunya IG watanabegirlz . Orang dulu-dulu kata sebelum nak jual pada orang ramai, kita sebagai empunya barang kena test kat diri sendiri dulu, baru boleh nak promote kat orang lain. Itu menunjukkan kita ni 100% confident dengan koleksi kita sendiri... Ye tak??
Ini perincian yang ada di hujung bucu Shawl Butterfly Mia. Memang cantik & menarik... Kombinasi warna Shawl & perinciannya sangat baik & teliti serta halus buatannya. Jangan risau, Shawl ni cukup labuh untuk tutup setiap inci bahagian depan & belakang kaum Hawa. Dan sebaiknya perincian di Shawl Butterfly Mia tidak terlalu sarat kerana mereka percaya simple is perfect!!! Shawl Butterfly Mia menggunakan fabric chiffon crepe yang sejuk & mudah di bentuk serta tidak jarang... Insya Allah sama-sama kita membantu & memelihara aurat kita...
Koleksi : Shawl Butterfly Mia by watanabegirlz
Kod : SBM001 
Warna : Purple
Harga : RM 45.00/helai (excluding postage fee)


Koleksi : Shawl Butterfly Mia by watanabegirlz
Kod : SBM002 
Warna : Dark Peach
Harga : RM 45.00/helai (excluding postage fee)


Kod : Shawl Butterfly Mia by watanabegirlz
Kod : SBM003
Warna : Grey
Harga : RM 45.00/helai (excluding postage fee)

Koleksi : Shawal Butterfly Mia by watanabegirlz
Kod : SBM004
Warna : Grey
Harga : RM 45.00/helai (excluding postage fee)

Koleksi : Shawl Butterfly Mia by watanabegirlz
Kod : SBM005
Warna : Dark Pink
Harga : RM 45.00/helai (excluding postage fee)

Koleksi : Shawl Butterfly Mia by watanabegirlz
Kod : SBM006
Warna : Purple
Harga : RM 45.00/helai (excluding postage fee)

Koleksi : Shawl Butterfly Mia by watanabegirlz
Kod : SBM007
Warna : Light Grey
Harga : RM 45.00/helai (excluding postage fee)

Koleksi : Shawl Butterfly Mia by watanabegirlz
Kod : SBM008
Warna : Blue
Harga : RM 45.00/helai (excluding postage fee)

Koleksi : Shawl Butterfly Mia by watanabegirlz
Kod : SBM009
Warna : Peach
Harga : RM 45.00/helai (excluding postage fee)

Koleksi : Shawl Butterfly Mia by watanabegirlz
Kod : SBM010
Warna : Light Yellow
Harga : RM 45.00/helai (excluding postage fee)

Amacam??? Banyak pilihan kan... Semuanya comey-comey belaka bak kata orang Kelantan!hehehehe...Kalau korang berminat, boleh terus PM Puan watanabegirlz di IG beliau atau WhatsApp di no : 017-937 8564 ... 
Kalau korang nak berurusan dengan kami pun boleh. Macam biasa, korang boleh WhatsApp, email atau PM kami. Insya Allah kami akan cuba uruskan & follow up hingga korang selamat terima Shawl Butterfly Mia ni...Memang tengah HOT sekarang ni. Tapi pastikan korang dapatkan dari watanabegirlz !!!   



cantikkan diaorang bila pakai Shawl Butterfly Mia ni??? Jealous nya kita...huhuhuhu...
Korang kalau nak cantik & menarik macam mereka ni, boleh terus membuat tempahan dari kami & watanabegirlz ... Jangan tunggu lama-lama tau..