Tuesday, February 25, 2014

Sweety Brooch Cotton.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera....

Pagi-pagi ni nak freshkan diri dengan update entry lagi... Bila tengok banyak sangat gambar-gambar yang tak update dalam blog tiba-tiba lak rasa serabut!!! So, untuk pagi hari ni, tugasan pertama ialah update blog. Lepas dah siap update blog baru start menjahit semula... (^_^)

Entry hari ini kami nak share dengan korang semua item atau koleksi kami yang telah selamat kami hantar kepada agen kami. Benda yang murah & comel... Semua wanita suka, insya Allah...
Sepertimana yang telah kami war-war kan sebelum ini bahawa kami mempunyai agen di Kok Lanas, Kelantan. Korang boleh rujuk entry kami yang lepas di link ini :-


Ini adalah entry yang berkaitan dengan Agen kami yang berada di Kok Lanas. Kedai mereka amat strategik! Dalam kawasan perumahan pelajar-pelajar Politeknik Kota Bharu. So, kepada pelajar Politeknik Kota Bharu, korang bolehlah start serbu sekarang!!!

Brooch Cotton pada kali ini kami datangkan dengan 2 design menarik iaitu lipatan bulat & bujur. Semestinya kami menggunakan kain cotton yang kukuh & cantik. Insya Allah korang boleh gayakan dengan pelbagai majlis & fesyen.

Kod : BR010214

Brooch ini kami cuba mempertengahkan unsur-unsur BATIK!!! Memang nampak klasik & menonjol... Siapa kata Batik tiada nilai-nilai komersial nye??? Kami tampilkan dengan 2 design & 2 warna... Kalau berminat, sila ke kedai Agen kami...


Kod : BR020214
Ini pula kami menggunakan kain cotton polcadot. Base colour putih & merah. Maybe bagi yang ingin nampak menyerlah boleh menggunakan warna merah + hitam & bagi yang ingin nampak sweet gitewww boleh menggunakan warna putih + lady pink. Kami tetap menampilkan 2 design juga. Kalau berminat, singgah di kedai Agen kami.

Amacam? Bergaya tak??? Insya Allah kami akan cuba menambah stock dari masa ke semasa. Bagi customer kami yang berada di luar kawasan Agen kami dan berminat untuk membeli serta membuat tempahan Brooch Cotton kami ini, boleh terus PM kami di page QasehMuslimah-Munirah atau just isi Order Form kami di blog ini. Kami akan cuba reply mesej korang dalam masa 24 jam. Insya Allah...

Terima kasih kepada semua sudi meluangkan masa membaca entry kami kali ini.
enjoy shopping & crafting with us...

Friday, February 21, 2014

Clearance Stock Tudung Bawal...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Mesti semakin bulat & cerah mata bila baca title hari ni. CLEARANCE STOCK TUDUNG BAWAL!!!! Selalunya musim clearance stock ni memang di tunggu-tunggu. Samalah kita (^_^) Sepertimana korang tahu, semalam kami ada inform bahawa kami akan adakan clearance stock Tudung Bawal kami. Tapi korang jangan salah faham tau, clearance stock ni di adakan bukan sebab yang negative tapi positive!!! Percayalah!!!!
  • Stock yang tinggal hanya 1 unit untuk setiap pattern.
  • Harga yang di jual adalah harga paling minimum.
  • Kualiti kain tetap TIP TOP!!!
So, selalunya customer akan beli 1 pattern sampai 2, 3 helai tapi bila dah tinggal 1 helai ni kami decide untuk terus masukkan dalam list clearance stock. Senang sikit... Jual dengan harga super duper murah & cepat habis...

 EShop ~ Tudung Bawal Plain.
(a) Kod : BWL120613 (Warna : Hijau Lumut)
Harga : RM 15.00/helai
Harga Clearance Stock : RM 10.00/helai
Status : AVAILABLE

(b) Kod : BWL160613 (Warna : Belacan)
Harga : RM 15.00/helai
Harga Clearance Stock : RM 10.00/helai
Status : AVAILABLE

(c) Kod : BWL110613 (Warna : Lady Pink)
Harga : RM 15.00/helai
Harga Clearance Stock : RM 10.00/helai
Status : AVAILABLE

(d) Kod : BWL130613 (Warna : Oren Bata)
Harga : RM 15.00/helai
Harga Clearance Stock : RM 10.00/helai
Status : AVAILABLE

EShop ~ Tudung Bawal Nadhira.
Kod : BWL070513
Harga : RM 25.00/helai
Harga Clearance Stock : RM 15.00/helai
Status : AVAILABLE

EShop ~ Tudung Bawal Eryna.
Kod : BWL010613
Harga : RM 30.00/helai
Harga Clearance Stock : RM 20.00/helai
Status : AVAILABLE

Kod : BWL020613
Harga : RM 30.00/helai
Harga Clearance Stock : RM 20.00/helai
Status : AVAILABLE

Kod : BWL050613
Harga : RM 30.00/helai
Harga Clearance Stock : RM 20.00/helai
Status : AVAILABLE

Kod : BWL040613
Harga : RM 30.00/helai
Harga Clearance Stock : RM 20.00/helai
Status : AVAILABLE

EShop ~ Tudung Bawal Habibah
Kod : BWL110513
Harga : RM 30.00/helai
Harga Clearance Stock : RM 20.00/helai
Status : AVAILABLE

EShop ~ Tudung Bawal Ishraq.
Kod : BWL140513
Harga : RM 30.00/helai
Harga Clearance Stock : RM 20.00/helai
Status : AVAILABLE

EShop ~ Tudung Bawal Zahrah.
Kod : BWL170513
Harga : RM 35.00/helai
Harga Clearance Stock : RM 25.00/helai
Status : AVAILABLE

EShop ~ Tudung Bawal Qasamah.
Kod : BWL190513
Harga : RM 35.00/helai
Harga Clearance Stock : RM 25.00/helai
Status : AVAILABLE

Kod : BWL230513
Harga : RM 35.00/helai
Harga Clearance Stock : RM 25.00/helai
Status : AVAILABLE

Alhamdulillah, settle update entry Clearance Stock Tudung Bawal kami. Setiap pattern hanya tinggal 1 helai sahaja. So, jangan lambat-lambat... Jika berminat, terus PM kami di page QasehMuslimah-Munirah . Siapa cepat dia dapat.
Booking hanya untuk tempoh 24jam. Selepas 24jam kami masih belum menerima sebarang confirmation dari anda, secara automatiknya Tudung Bawal itu akan masuk semula dalam sales list kami atau kami akan jual kepada customer kami yang berminat.

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca entry kami pada kali ini.
enjoy shopping & crafting with us....

Tuesday, February 18, 2014

Hadiah untuk Arish.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah, ada kesempatan untuk kami update entry hari ini. Ramai bertanyakan kami kenapa senyap je? Kami tak sihat ke? Maklumlah, sekarang ini musim sakit. Tambahan pula musim kemarau... Di Ipoh & area rumah kami memang tahap panas sangat sampaikan kami fikir 10 kali untuk keluar...
Sebenarnya kami alhamdulillah sihat. Cuma kami super duper busy menyiapkan tempahan customer kami. Kalau korang ada follow page QasehMuslimah-Munirah , FB Munirah Mustafar & Intagram kami di eira_eppy, korang dapat tengok & tahu perkembangan koleksi & kami dari masa ke semasa.

Untuk 1st entry bagi bulan Febuari 2014 ni, kami hendak share dengan korang semua tempahan yang telah kami terima dari sahabat till Jannah kami iaitu Nor Hainim . Tempahan kali ini ialah keychain untuk baby boy nye yang cukup-cukup aktif, Arish!!! Katanya keychain ni nak di letakkan di bag barang-barang Arish... Proses menyiapkan keychain Arish tidak lama...

ni selepas selesai proses gunting menggunting! Dalam kepala dah plan nak susun camne tapi bila dah siap gunting tiba-tiba lak rasa macam merong!!! hehehehe... Lastly, decide susun macam ni...

Kami jahitkan semua yang di gunting-gunting tadi di atas kain felt warna hitam sebagai background. Nama ARISH kami memilih warna biru & turqoise (sesuailah dengan baby boy kan???) then MOM tu kami pilih warna hijau pucuk pisang, light green & hijau kuning... Memang menyerlah sangat-sangat! Pemilihan baju sebagai hiasan & bentuk hati di tengah-tengahnya. Sebagai simbolik menandakan kasih sayang seorang Emak kepada anak teruna nya sentiasa bersama. Butang oren tu sebagai hiasan semata-mata (^_^)

Kod : KC010214
 
Lastly kami tambahkan foam kuning bagi menonjolkan lagi keychain Arish ni.  Siap!!!! Terus terbang kepada tuan nya... Amacam, cantik tak??? Start dari hiasan hinggalah tulisan tu kami kemaskan dengan jahitan tangan dari jari jemariku ini...hehehehe...

Jika korang berminat untuk membuat tempahan atau discuss sebarang perkara berkaitan dengan koleksi kami ini boleh terus PM kami di page atau FB kami. Boleh juga terus email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com ... Tempahan juga boleh di lakukan melalui Order Form kami di blog ini..

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa korang membaca entry kami kali ini...
enjoy shopping & crafting with us...