Friday, March 27, 2015

Casing SUPERMAN

Assalamualaikum & Salam Sejahtera....

Selamat Pagi semua customer & followers kami... Alhamdulillah, rezeki kami untuk update Blog pada pagi ni. Dah beberapa hari kami terpaksa tangguh update Blog sebab terikat dengan duty siapkan readymade koleksi Felt Craft & order handbag/backpack yang agak lumayan bulan ni.

Apa benda pula tiba-tiba ada Superman ni??? Korang mesti tertanya-tanya kan?? Ini adalah tempahan yang kami terima dari salah seorang customer kami. Peminat tegar superhero..hehehehehe

Sepertiman korang baca title, begitu jugalah isi kandungannya. Hari ni kami nak share tentang casing power bank yang telah kami sediakan untuk regular customer kami ni. Dia memang peminat casing ni. Dah berapa kali order casing felt kami. Nak tengok gambar penuh?? Manalah tahu kot-kot korang nak jadikan salah satu idea korang nanti...

Casing PowerBank
Kod : CSG010315
Hiasan : Logo SUPERMAN
Warna : Royal Blue/Grey

Simple je casing ni tapi menarik & tertarik. Selalunya lelaki ni memang kurang sikit nak hias penuh. Janji simple dan kemas. Memang kenalah dengan hasil kerja kami, simple & kemasan jahitan yang 100% pasti!!! (^_^)

Kalau korang terliur nak juga casing macam ni, boleh je terus membuat tempahan dari kami. Untuk hiasan tu tak semestinya logo Superman je, korang boleh pilih sendiri. Warna?? Korang boleh pilih juga. Semuanya boleh discuss...hehehehee

Sebarang tempahan/pertanyaan boleh terus contact kami di :-
  1. WhatsApp kami di no : 011-2427 4941
  2. PM kami di Page FB QasehMuslimah.Munirah
  3. Email kami di : qasehmuslimah.munirah@gmail.com
  4. Menggunakan ORDER FORM kami di bahagian paling bawah Blog ni.
Ada INFO penting dari kami -->
  • Kepada warga Teluk Intan, Perak, pada 30.03.2015 (Isnin) nanti pihak QM-M akan membuka Booth di Depan Bangunan TM Point Teluk Intan, Perak. Pelbagai barangan ready made kami sediakan dengan harga yang super duper murah!!! Jangan lupe datang tau...
  • Kepada peminat HANDBAG/BACKPACK/TOTEBAG, korang boleh singgah di Page FB QasehMuslimah.Munirah atau FB Munirah Mustafar untuk memborong pelbagai koleksi handbag/backpack/totebag! Harga OFFER CLEARANCE STOCK sebelum GST!!! Jom shopping cepat..
So, jangan lupe temujanji kita di Teluk Intan & jom pakat-pakat borong handbag/backpack/totebag hrga MURAH dari kami...

Thanks kerana sudi luangkan masa korang membaca entry kami kali ni...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

Monday, March 23, 2015

Bergaya dengan FOR MEN

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua...

Alhamdulillah, di beri semangat & kekuatan pada pagi ni untuk kami update Blog kami. Minggu yang sangat busy kerana dalam masa menyiapkan tempahan Felt Craft customer kami juga menyiapkan readymade untuk di pamerkan di booth kami nanti. Di mana??? Insya Allah nanti kami sebarkan...
Hari ni kami nak share dengan korang koleksi beg-beg FOR MEN kami. Boleh jamu mata & sudi-sudilah shopping bersama kami...

FOR MEN
Kod : MC 9018
Weight : 410 gram
Colour : Black / Brown / Khaki

Material : Canvas
Height : 21cm
Width : 18cm
Thickness : 8cm
Strap drop length : 30-65cm(adjustable)
Capacity : can not put A4 paper
Inner :1 zipper pocket + 2 pockets
Out side :Front :1 zipper pocket

FOR MEN
Kod : MC 8076
Weight : 350 gram
Colour : Khaki / Brown / Black

Material : Canvas
Height : 25cm
Width : 17cm
Thickness : 10cm
Strap drop length : 30-50cm(adjustable)
Capacity : can not put A4 paper
Inner : 2 compartment , 2 pockets
Out side :Front :2 zipper pocket 
FOR MEN
Kod : MC 9120
Weight : 850 gram
Colour : Coffee / Army Green / Khaki / Black

Material : Canvas
Width : 20cm
Height : 46cm
Thickness : 18cm
Oblique dorsal : --
Capacity : can put A4 paper
Inner : --
Out side : 5 zipper pockets.
FOR MEN
Kod : MC 601
Weight : 530 gram
Colour : Khaki / Army Green / Coffee

Material : Canvas
Height : 24cm
Width : 17cm
Thickness : 6cm
Oblique dorsal : 60-135cm(adjustable)
Capacity : can not put A4 paper
Inner : 1 zipper pocket
Out side :Rear 1 zipper pocket ,1 side pocket , 1zipper pocket(Top cover)
FOR MEN
Kod : MC 1013
Weight : 730 gram
Colour : Coffee / Black / Khaki

Material : Canvas
Height : 24cm
Width : 30cm
Thickness : 10cm
Oblique dorsal : 142-145cm(adjustable)
Capacity : can not put A4 paper
3 comparment:
Front compartment inner 2 zipper pocket + 7 pockets
Middle compartment inner : no pocket
Rear compartment inner : 1 zipper pocket + 8 pockets
Out side: 2 pocket
 
FOR MEN
Kod : MC 6003
Weight : 270 gram
Colour : Black / Coffee / Khaki

Material : Canvas
Height : 12cm
Width : 22cm
Thickness : 6cm
Oblique dorsal : 110cm
Capacity : can not put A4 paper
Inner : 2 pockets
Out side : 2 pockets
FOR MEN
Kod : MC 10029
Weight : 690 gram
Colour : Khaki / Black

Material : Canvas
Height : 49cm
Width : 34cm
Thickness : 11cm
Oblique dorsal : 73cm(adjustable)
Capacity : can put A4 paper
Inner :1 compartment pocket , 1 zipper pocket
Out side : 2 side pocket
FOR MEN
Kod : MC 1030
Weight : 900 gram
Colour : Blue / Coffee / Grey

Material : Canvas
Width : 26cm
Height : 45cm
Thickness : 26cm
Capacity : can put 14' inches notebook
Inner :1zipper pockets
Outside: 2 zipper pocket
FOR MEN
Kod : MC 1028
Weight : 970 gram
Colour : Black / Blue / Coffee / Grey

Material : Canvas
Width : 28cm
Height : 48cm
Thickness : 28cm
Capacity : can put 14' inches notebook
Inner :1zipper pockets
Outside: 2 zipper pocket
FOR MEN
Kod : MC 603
Weight : 420 gram
Colour : Khaki / Coffee / Army Green 

Material : Canvas
Height : 25cm
Width : 16cm
Thickness : 9cm
Oblique dorsal : 50-100cm(adjustable)
Capacity : can not put A4 paper
Inner : 1 pocket
Out side :Front: 1 zipper pocket+1 pocket

Amacam??? Bergaya tak koleksi FOR MEN kami??? Memang lain dari yang lain! Cukup bergaya & sensasi.
Kalau korang berminat sangat untuk memiliki koleksi FOR MEN kami ni, boleh terus contact kami untuk tempahan melalui :-
  1. ORDER FORM di bahagian paling bawah Blog ni.
  2. Email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com
  3. PM kami di Page FB QasehMuslimah.Munirah
  4. WhatsApp kami di no : 011-2427 4941 (8.30 AM - 11.00 PM sahaja) 
Kami hendak tegaskan disini bahawa koleksi handbag/bagpack/FOR MEN kami tidak menggunakan istilah BOOKING... So, kalau korang berminat cepat-cepat order dari kami sebab kami akan terus release stock kepada yang telah membuat 'complete payment' sahaja!!! So, siapa cepat dialah yang dapat...

Terima kasih sudi luangkan masa korang membaca entry kami ni...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

Friday, March 20, 2015

Casing Tisu Kotak Pn. Milah

Assalamualaikum & Salam Sejahtera....

Apa khabar semua customer & followers kami?? Semoga semuanya dalam keadaan baik-baik sahaja. Alhamdulillah kami juga berkeadaan baik cuma beberapa hari ini kami di uji dengan kesihatan yang tidak begitu memberangsangkan. Kebarangkalian disebabkan oleh keadaan cuaca panas yang melanda negara kita kini. Tapi kami fikir positif & redha kerana itu tandanya Allah s.w.t sentiasa ingat pada kita (^_^)

Cantik tak??? Casing kotak tisu ini sudah pun selamat sampai kepada tuannya, Kak Milah (Staf TM Teluk Intan). Alhamdulillah, semakin bertambah tempahan yang kami terima. Untuk pengetahuan semua, jahitan dahan-dahan & dain tu adalah hasil jahitan tangan 100% suami kami yang tercinta!!!! Siapa kata lelaki tak mampu menjahit kemas sebegitu???
Alhamdulillah kami di kurniakan suami yang ringan tulang & cukup berseni!!! 

Korang nak tengok setiap side??? Boleh... zoom gambar ni pula...

Ni kami zoom dari side atas. Cantik kan jahitan tangan untuk dahan menjalar & daun tu... Kami suka sangat tengok... Kalau kami belum tentu dapat jahit sebaik itu!!! Terima kasih en. suami ku... hehehehehe
Casing Kotak Tisu
Kod : CT020315
Saiz : Standard Kotak Tisu Tesco
Tulisan : LOVE YOU FOREVER
Hiasan : Bunga Mawar, Butterfly, Love, Butang, 1/2 Pearl, Glitter Butterfly
Warna : Light Pink/Pink

Kalau korang berminat untuk membuat tempahan, boleh terus contact kami melalui salah satu dari 4 cara di bawah :-
  1. Melalui ORDER FORM yang berada di bahagian paling bawah Blog ni.
  2. Email kami melalui qasehmuslimah.munirah@gmail.com
  3. PM kami di Page FB QasehMuslimah.Munirah
  4. WhatsApp kami di No : 011-2427 4941 (8.30pg - 11.00mlm sahaja)
Kami harap semua customer & followers kami boleh & cuba faham kalau kami update "SLOW RESPOND" atau "KAMI ADA URUSAN DI LUAR". Maklumlah, kerja kami juga merangkumi kerja-kerja wajib kami lakukan. Ada masanya kami lambat respond kepada PM/Email/WhatsApp korang, maknanya kami kena dahulukan kerja-kerja yang paling penting pada masa itu. Jangan terus-terus push kami. Macam biasa, just tinggalkan pesanan korang & dalam masa 24 jam kami akan reply... Thanks a lot kerana memahami & sudi bertolak ansur...

Terima kasih kerana sudi luangkan masa membaca entry kami...
enjoy shopping & crafting with us....

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

Friday, March 13, 2015

QASEH GOLD ada disini

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Korang pernah dengar tak produk QASEH GOLD ni?? Macam mana rupanya??? Macam dalam gambar kat bawah ni... Kami siap letak harga terus supaya tak peningkan korang.
Apa lagilah QM-M jual ni?? Macam-macam... hehehehe... Jangan risau, kami tak jual racun pun. Semua kami share & perkenalkan serta membuka peluang untuk korang adalah makanan kesihatan yang bukan makan hari ni, esok terus dapat result tapi result yang positif akan terhasil secara berperingkat!!! Bukannya apa, kami tak percaya pada produk yang cepat sangat bagi result ni sebab risaukan effect negatif yang kita tak jangka.
Tapi insya Allah produk Qaseh Gold & Stevia Sweetener memang kami syorkan 100% yakin!!!

Sebelum tu jemput baca Intro QASEH GOLD ni dulu... Lepas ni baru kita cerita panjang...

Insya Allah dapat input sedikit walaupun tak banyak lagi. So, untuk permulaan kami syorkan korang 3 produk penting & laris Qaseh Gold. Ini merangkumi produk kesihatan 1 keluarga yang berasaskan makanan sunah. Daripada kita dok telan ubat & vitamin yang berlambak untuk 1 hari, nak cover kesihatan itu ini, apa kata korang try QASEH GOLD ni.. Insya Allah kelebihannya untuk memelihara & upgrade kesihatan keseluruhan  kita... (^_^)

Produk : Qaseh Gold Kekanda
Harga : RM 78.00/botol (excluding postage fee)

Produk : Qaseh Gold Adinda
Harga : RM 78.00/botol (excluding postage fee)
Produk : Qaseh Gold Junior
Harga : RM 66.00/botol (excluding postage fee)

So kalau korang masih tercari2 makanan kesihatan keluarga yang mudah cara pengambilannya pada harga yang murah dan sangat mujarab?
Korang patut cuba Qaseh Gold. Ia adalah jus kesihatan dari makanan sunah yang tiada bahan kimia dan diformulasi dari ramuan seperti madu, kurma, buah tiin, delima, habbatus sauda', minyak zaitun, sireh, zaffaran, gingko biloba, arabic gum & air zam-zam..

Qasehgold juga mengandungi herba2 terpilih :
Qaseh Gold Adinda - khusus untuk wanita : manjakani, pegaga, buah markisa
Qaseh Gold Kekanda - khusus untuk lelaki : guarana, ashwaganda, tribulus
Qaseh Gold Junior - khusus untuk kanak-kanak: badam, bayam, kismis


Cara Pengambilan?
✔2 sudu pagi semasa perut kosong
✔2 sudu sebelum tidur

Korang try baca betul-betul & jika ada sebarang pertanyaan/masalah/nak ORDER, boleh PM kami di FB Munirah Mustafar atau Page FB QasehMuslimah-Munirah atau WhatsApp di no : 011-2427 4941 ... Mudah je... Semuanya hanya di hujung jari kita...

Insya Allah nanti kita akan sambung lagi bercerita panjang lebar tentang makanan kesihatan QASEH GOLD ni... Kami akan share dengan korang pelbagai input lain & juga testimoni dari pengguna Qaseh Gold..
Jangan malu & segan untuk contact kami di :-

FB : Munirah Mustafar
Page FB : QasehMuslimah-Munirah
WhatsApp : 011-2427 4941 

Jangan lupe juga pada produk kesihatan kami iaitu STEVIA SWEETENER . Korang boleh rujuk di entry kami di STEVIA SWEETENER

Terima kasih sudi luangkan masa korang membaca entry kami kali ni..   
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

Tuesday, March 10, 2015

STEVIA Sweetener

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...



Korang pernah dengar STEVIA SWEETENER??? Jom kami bagi intro sikit kepada korang...





Mesti korang tertanya-tanya. Atau korang kurang faham. Takpe....korang boleh straight contact kami :-
  • Mohd Rafiuddin : 013-984 6320
  • Munirah : 011-2427 4941
Insya Allah kami akan cuba fahamkan anda dengan produk ini. Gerenti korang tidak akan rugi mengambil tahu tentang produk ni. Niat kami bukan samata-mata mencari income tetapi turut cuba membantu dalam penjagaan kesihatan rakyat Malaysia secara khususnya...

Bagi anda yang masih tercari-cari apa yang perlu di lakukan untuk menambah duit poket anda, juga boleh contact kami. Boleh menjana pendapatan ke dengan STEVIA ni??? Insya Allah ada caranya.. Tetapi nasihat kami, anda perlu mula testimoni pada diri sendiri dulu supaya mudah untuk anda ceritakan & yakinkan orang di luar sana. Kami juga mengambil inisiatif yang sama juga. Percaya kata-kata kami, memang tidak merugikan anda semua...

Insya Allah ini baru intro... Kami akan share dengan korang pelbagai info berkaitan dengan STEVIA SWEETENER ini lagi. Kalau tak sabar sangat, boleh terus contact kami...
  • Mohd Rafiuddin : 013-984 6320
  • Munirah : 011-2427 4941
"Mencegah lebih baik dari mengubati"
"Ceriakan hidup & kesihatan anda bersama STEVIA SWEETENER"

terima kasih kerana sudi meluangkan masa korang membaca entry kami ni...
enjoy shopping & crafting with us...


Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

Thursday, March 5, 2015

Tempahan dari Cik Ros TM

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua customer & followers kami? Semoga semua sihat hendaknya. Dah lama kami tidak berkesempatan update tentang koleksi FELT CRAFT kami ni. Alhamdulillah hari ni dapat mencuri masa sedikit. Business handbag & backpack kami alhamdulillah semakin mendapat perhatian & order dari customer juga tidak putus. So, hari ni kita fokus pada FELT CRAFT pula...

Ini adalah semasa proses menyiapkan Casing Kotak Tisu ni. Cantik & menyerlah kan??? Kami pun suka sangat siapkan baranag kraf tempahan customer kami. Semangat tu lain macam sikit. Memang agak memenatkan tetapi puas hati sangat....


Casing Kotak Tisu.
Kod : CT010315
Hiasan : Bunga Melur + Button
Tulisan : I LOVE OPAH

Keychain Owl
Kod : KC010315
Warna : Yellow, White, Black, Turquoise & Brown

Keychain simple ni memang suka sangat customer order!!! Simple & comey... Kami pun ada jahit untuk diri sendiri juga. Walaupun untuk diri sendiri, kami tetap kena bayar tau... Businiess tetap business, tak boleh campur aduk dengan personal (^_^)

Casing Harddisk
Kod : CSG010315
Hiasan : Musang + Ribbon + Pearl
Tulisan : LOVE OPAH QASEH

Ini pula Casing Harddisk!! Siap ada gambar musang pakai ribbon lagi... Kau ado??? hehehehe.. Kalau korang berminat untuk tempahan, korang boleh pilih hiasan tu nak macam mana & kita boleh discuss.. Tak perlu pening kepala... Semua design atas korang tapi kalau nak sebijik macam design kami pun boleh juga...

Okeylah, macam biasa kalau korang berminat boleh terus contact kami melalui :-
  • ORDER FORM yang berada di bahagian paling bawah Blog ini.
  • Email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com
  • PM kami di Page FB : QasehMuslimah.Munirah
  • WhatsApp kami di no : 011-2427 4941
Senang sangat-sangat. Semuanya hanya di hujung jari korang...
Akhir kata dari kami, terima kasih sudi luangkan masa korang singgah di Blog kami ni...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page