Friday, August 28, 2015

15 Perkara Kekalkan Kebahagiaan...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua customer & followers kami?? Semoga kita semua dalam keadaan sihat & berbahagia bersama-sama keluarga tercinta. Berkaitan dengan kasih sayang, cinta & kebahagiaan ni, kami ada terbaca di FB berkaitan dengan 15 Perkara Kekalkan Kebahagiaan suami isteri. Bendanya simple je & maybe benda biasa bagi sesetengah orang dan pasangan tapi bagi kami ianya mampu sedikit sebanyak mengekalkan & mengeratkan sesebuah perhubungan itu.

So, entry kali ni kami just nak share dengan korang tentang tips yang kami terima ni. Insya Allah semoga ianya membawa manfaat kepada kita semua...
















Sweet kan??? Tapi ini tips pada yang dah kahwin je lah.. Yang belum kahwin lagi tu, sabar-sabarlah ek... Insya Allah kesabaran itu memberi 1001 kebahagiaan kelak...

Okeylah, itu je yang kami nak share kali ini.
Terima kasih kerana sudi membaca entry kami kali ini...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

Tuesday, August 25, 2015

Keychain Felt kembali...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Kepada peminat Felt Craft, selamat kembali.. Kami terima banyak pertanyaan dari customer lama & customer baru serta incoming costomer. 
"Sis dah tak buat keychain felt ke?"
"Kenapa dah lama takde update keychain felt?"
"Sis dah stop ambil tempahan keychain ke?"

Buat pengetahuan semua, kami still lagi ambil apa-apa sahaja tempahan berkaitan dengan Felt Craft... Insya Allah tidak akan berhenti. Sebab itulah salah satu penyokong terkuat business kami ini. Tapi masa akan datang kami tidak berani menjanjikan apa-apa. Allah s.w.t yang menentukan segalanya... 

Oleh kerana itu, kami update antara koleksi KEYCHAIN FELT CRAFT kami untuk entry kali ini. Sebagai tanda bukti bahawa koleksi kami ini masih bernyawa.. (^_^)

Keychain LoVe
Kod : KC010815
Tulisan :-
EYKA (Smokey Pink) / AYEN (Yellow)

Keychain LoVe
Kod : KC020815
Tulisan :-
AYEN (Pink) / EYKA (Yellow)

Keychain LoVe
Kod : KC030815
Tulisan :-
EYKA (Grey) / AYEN (Baby Blue)

Tetap cantik & tertarik kan?? Kebanyakan customer kami ORDER design sebegini. Ini adalah design paling popular, laris & Hot!!! Tapi kalau korang nak ORDER design lain pun boleh.Korang nak design sendiri pun di galakkan & kita boleh discuss berkaitan dengan harga serta design tersebut.

Untuk sebarang pertanyaan & tempahan, boleh terus contact kami melalui :-
Semuanya hanya di hujung jari korang sahaja. Insya Allah kami akan cuba respond & reply dalam masa 24 jam.
Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

Thursday, August 13, 2015

Semuanya ada di sini..

Assalamaualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua sahabat kami? Alhamdulillah, kami juga sihat & happy selalu bersama-sama keluarga tercinta. Cuma pada bulan ni agak busy sikit sebab nak prepare apa-apa yang patut untuk adik kami. Seorang adik kami dapat tawaran sambung belajar di UPM & seorang lagi akan konvo! Alhamdulillah, rezeki keluarga kami...

Disini kami nak promote & hebahkan kepada korang semua berkaitan dengan business kami. Kalau korang ada baca entry kami yang lepas berkaitan dengan QM-M DELICIOUS TASTE kami, maknanya korang dah dapat beberapa input berkaitan dengan koleksi & produk kami. So, hari ni kami nak kongsikan dengan korang selain dari QM-M DELICIOUS TASTE kami juga ada beberapa produk lain... Jom semak...

~ Produk QASEH GOLD ~
  • Kami pernah keluarkan entry berkaitan dengan Produk QASEH GOLD ni. Ada beberapa produk yang kami dah perkenalkan. Insya Allah dari masa ke semasa kami akan share kan lagi berkaitan dengan produk ini.
  • Setakat ini produk yang kami dah perkenalkan kepada korang QASEH GOLD KEKANDA, QASEH GOLD ADINDA & QASEH GOLD JUNIOR.

~ Koleksi HANDBAG ~
  • Kami turut menyediakan & menawarkan pelbagai koleksi handbag/backpack/totebag yang terbaik samada designer by ataupun yang tiada brand! Tetapi kualiti memang tip top serta harga sangat berbaloi...
  • Koleksi handbag kami bermula harga RM 59.00 sehingga RM 200.00 sahaja. 
  • Terdapat dalam set dan juga single.

~ Koleksi TUDUNG BAWAL/SHAWL ~
  • Sebenarnya sudah lama kami berkecimpung dalam business Tudung Bawal/Shawl ni. Kebanyakannya kami ambil stock fresh dari Kelantan kerana di sana kami mudah mendapat stock yang berkualiti serta harga yang cukup berpatutan.
  • Kini terdapat stock Tudung Bawal LIMITED OFFER dari kami..

~ Produk STEVIA SWEETENER ~
  • Produk ni memang laris & popular sekarang. Bagi yang begitu menitik berat akan kesihatan keluarga memang memerlukan STEVIA SWEETENER ni.
  • Kami ada mengeluarkan entry berkaitan dengan STEVIA SWEETENER & Insya Allah dari masa ke semasa kami akan terus update kepada korang apa khasiat & testimoni dari pengguna. 
  • Yang penting, kami juga pengguna STEVIA SWEETENER!!!!

~ Produk CATHY CHOO ~
  • Produk ini memang menjadi fenomena. Korang boleh terus dapatkan dari kami dengan harga yang cukup berbaloi.
  • Di butik-butik terkenal pun turut menyediakan Produk CATHY CHOO ni tapi Insya Allah kami juga menawarkan dengan harga yang mampu buat korang tersenyum happy & rasa nak grab banyak-banyak!
Banyak tak koleksi & produk yang kami lengkapkan untuk korang? Start dari penjagaan diri, kesihatan diri, koleksi hadiah & perhiasan, handbag & semualah. Senang cerita serba lengkap!!! Sampaikan produk makanan pun ada...

Untuk sebarang tempahan, boleh terus contact kami melalui :-
Semuanya hanya di hujung jari korang sahaja. Insya Allah kami akan cuba respond & reply dalam masa 24 jam.
Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

Monday, August 10, 2015

Pillow MINION

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua customer & followers kami? Semoga korang juga sihat walafiat. Ramai antara agen kami mengadu agak susah untuk mendapatkan sales sekarang ni. Almaklumlah macam-macam isu sekarang ni. Tambahan lagi berkaitan dengan perbelanjaan harian yang semakin tinggi. Oleh itu, kami nasihatkan kita tak perlu up harga melampau sangat. Biar keuntungan kita sedikit tapi customer tidak lari & jujur serta ikhlas dalam perniagaan. Insya Allah rezeki kita sentiasa murah.

Hari ini kami nak share lagi tentang koleksi Felt Craft kami iaitu PILLOW MINION!!!! Budak-budak memang suka sangat dengan Minion... Orang dewasa pun lebih kurang sama je..hehehehe... 

Ini adalah masa proses menjahit side hadapan PILLOW MINION... Sementara tunggu husband, so kita menjahit sekejap di dalam kereta. Maklumalah, masa itu emas. So, kena manage betul-betul masa yang ada supaya semua order dapat di siapkan sepertimana yang di janjikan...

PILLOW MINI
Kod : PL020815
Material : Kain Felt + Fiber
Hiasan : Minion / Cup cake / Flowers
Tulisan :-
Happy Birthday 21 (Purple)
IZZATI AMANINA (Colourfull)
17.08.2014 (Black)

Alhamdulillah, dah siap 100%!!! Dah boleh hantar kepada empunya tuan...Semuanya kami jahit manual tau... Tak mainlah kalau letak guna gam je... Kami amat mementingkan kualiti produk & koleksi kami...

Ini pula pandangan side belakang Pillow Minion. Kami menggunakan 100% Kain Felt. Kali ini tiada unsur-unsur kain cotton di gunakan. Sangat gebu gebas kan???

Jika di tanya berapa lama tempahan yang di terima boleh di siapkan?? Jawapannya semua bergantung kepada bilangan order yang dah confirm pada masa tersebut. Kalau kami dah terima banyak tempahan, so korang kena tunggu sikit masa. Kami refer pada apa tempahan & bilangan tempahan korang juga. Semua itu memainkan peranan. Maklumlah kami ni tiada upah pekerja, tambahan pula kami jahit manual sahaja...

Untuk sebarang tempahan, boleh terus contact kami melalui :-
Semuanya hanya di hujung jari korang sahaja. Insya Allah kami akan cuba respond & reply dalam masa 24 jam.
Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

Wednesday, August 5, 2015

TIPS Menjadi Kaya Dalam Masa 3 Hari...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua sahabat kami. Apa program korang hari ini? Kami seperti biasa menyiapkan order customer & sentiasa berfikir bagi meningkatkan sales & kualiti business kami...

Pagi ini kami online Facebook seperti biasa & terbaca satu entry di beri nama "KAMI CABAR Anda! Tips jadi kaya dalam masa 3 hari.." Tapi ini bukannya entry biasa-biasa kita lihat sebelum ni di mana mereka usulkan kita dengan gambar-gambar akaun yang masuk duit 2,3 angka dalam masa 1 hari... gambar mereka genggam duit berkepul-kepul... Entry kali ini memang memberi semangat & Insya Allah boleh menjadi satu tabiat yang positif kepada kita jika amalkannya. 

Di sini kami share print screen FB tersebut :-
Kami copy paste juga sebab kami tahu memang kurang jelas...hehehehe...jom sama-sama kita hayati & cuba untuk amalkan..

Rujukan/Sumber :- Facebook Felinna Nadea Ed Fattah
Tajuk Post/Entry : KAMI CABAR Anda! Tips jadi kaya dalam masa 3 hari...

KAMI CABAR Anda!
TIPS Jadi kaya dalam masa 3hari :


Kakfel nak share ilmu pagi ini agar boleh menyedut banyak kebaikan dan aura positive.

Awak ada masalah kewangan? Keluarga?kawan2? Hidup tak tenteram, tak tenang. Nak cari jalan keluar?

Ok kakfel nak buat pertandingan mudah. Siapa buat tips ni dan selepas 3 hari dah dapat kesan inbox kakfel utk tuntut hadiah. Ada satu grand prize bagi siapa yg paling best story dia!
Share dengan kawan2 tips ni agar mereka juga boleh jadi kaya dalam masa 3 hari.(teknik menjemput rezeki adalah dengan berkongsi peluang dan rezeki)

Lakukan ini TODAY!
1)Bangun pagi ni , usap muka cakap thanks Allah. Usap seluruh badan dan bernafas dalam2 ucap thanks Allah lepas tu senyum sensorang.


2)Cukup waktu, mulakan dengan solat dhuha, buat 2 rakat kemudian 2 rakaat lagi. (4rakaat)

3)Harini ni tanam dalam diri takmau sembang ngan kawan opis pasal org lain, takmau baca atau tulis yg bukan2. Nak zikir dan sebut nama Allah ja. Sebut ulang2( boleh jadi sebak tau)

3)Pergi lunch japgi ada makanan lebih bungkus bagi kucing jalanan.

4)Solat zuhur,asar,maghrib,isya di awal waktu, habis solat terus berdoa. Bersembang mintak kat Allah agar nak kaya dunia akhirat. Minta sungguh2. Lepastu cakap thanks berkali kali kat Allah sebab bagi kita tumpang di dunia.

5)harini tekad , kalau sapa ja minta sedekah beri, walau rm0.50sen

6)telepon mak and abah, bersembang dan tanya khabar walau 5minit.

7)Bangun pukul 3.30pagi. Buat tahajud 2 rakaat kemudian ambik masa termenung fikir salah diri , kenapa ujian datang kat aku, mungki aku pernah buat salah. Buang ego dan kaji sedalamnya.. Apa salah silap kita. Kalau tak jumpa, mohon Allah tunjukan.
Ulang selama 3 hari berturut turut.
 

InshaAllah di hari ke 3 akan ada jalan keluar dan kita akan jadi kaya!
Siapa berani sahut cabaran ni?

Amacam? Korang rasa boleh sahut tak cabaran tu? Insya Allah kami cuba sahut cabaran itu tapi bukannya untuk ganjaran yang di janjikan tetapi untuk diri sendiri. Semoga kami dapat mendisiplinkan diri & menjadi yang terbaik dari hari ke hari... Insya Allah...

Jom kita sama-sama share & viralkan...semoga ianya dapat di manfaat kan bersama...
terima kasih kerana baca entry kami kali ini..
enjoy shopping & crafting with us...

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

Monday, August 3, 2015

Pillow Mickey Mouse.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah, dah masuk bulan Ogos 2015. Cepatnya masa berlalu. Terasa baru semalam kita melangkah masuk ke tahun 2015...
Hari ni kami usaha untuk manage & upgrade apa-apa yang patut berkaitan dengan perkhidmatan kami. Semoga segalanya di permudahkan.

Untuk hari ini, kami nak share dengan korang salah satu hasil kerja Felt Craft kami. Seni kami kali ini adalah campuran bahan-bahan felt craft & kain cotton bagi menyiapkan bantal untuk di hadiahkan kepada si manja.

Ini adalah master mind dalam ini cerita...!!!! hehehehehe... Di sebabkan si manja ni suka sangat dengan Mickey Mouse, so parents pun request untuk kami jahitkan pillow Mickey Mouse ni. Pada mulanya pening juga kami nak lukis gambar ni. Maklumlah, gambar yang di beri sebesar tapak tangan & kami perlu besarkan saiz gambar Mickey Mouse ni sehingga maybe 2x saiz kertas A4... Kau ada??? hehehehe...

Ini adalah produk siap kami. Menggunakan kain cotton untuk keseluruhan pillow & bagi hiasan pula kami menggunakan kain Felt keras. Tulisan AISY juga menggunakan kain felt keras.

Ini pula adalah pandangan di bahagian belakang pillow. Kami menggunakan warna gelap supaya jika kotor pun tidak lah nampak sangat. Biasalah kalau main dengan budak-budak. Kat mana-mana pun dieorang nak landing kan.. hehehehe...

Kod : PL010815
Pillow Mickey Mouse.
Material : Kain Cotton + Kain Felt

Amacam, cantik gilerrr kan??? Kalau korang juga berminat ataupun ada 1001 pertanyaan berkaitan dengan produk & koleksi kami, jangan segan jangan malu. Korang boleh terus contact kami melalui :-
Semuanya hanya di hujung jari korang sahaja. Insya Allah kami akan cuba respond & reply dalam masa 24 jam.
Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page