Tuesday, September 29, 2015

Agen WANTED!!!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha kepada semua customer & followers kami... Seronok beraya tahun ni sebab dapat berkumpul bersama-sama family. Tambahan lagi kami kembangkan business kami kali ini dengan 2 produk baru iaitu :-

# FLAVO CHOC
# SLURP TASTE  (Insya Allah akan update kemudian)

Sebelum itu, kami nak update kepada semua yang BERMINAT untuk menjadi AGEN/join DROPSHIP kami bagi produk-produk kami. Dan semestinya FLAVO CHOC & SLURP TASTE juga termasuk dalam list.

Pada masa ini kami mencari AGEN/DROPSHIP di sekitar 
===>> SERI ISKANDAR
===>> UiTM (Seri Iskandar/Tapah)
===>> Universiti Teknologi Petronas (UTP)
===>> IPOH
===>> TELUK INTAN
===>> POLITEKNIK UNGKU OMAR
===>> SILIBIN
===>> LUMUT 
===>> serta kawasan sekitarnya...

Tujuan kami mencari sekitar Perak sahaja dahulu kerana ini adalah antara tempat-tempat yang kami mampu untuk COD/By Hand... Permudahkan kami untuk discuss & passing stock.

Tapi jika korang di luar kawasan kami pun boleh apply untuk menjadi AGEN/DROPSHIP... Tapi benda pertama korang perlu buat adalah PM/WhatsApp kami terlebih dahulu di :-
WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Buat masa sekarang, kami telah melantik 2 orang agen kami iaitu :-
1) Universiti Malaysia Terengganu : Mursyidah Mustafar
2) Universiti Sains Malaysia : Wawa Azuwani
 
So, siapa yang hendak menjana ekonomi & tambah duit poket tanpa perlu menggunakan modal yang besar, boleh terus contact kami...
Kami sedia memberi tunjuk ajar & tips business kepada korang yang serius berminat!!!

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

Tuesday, September 15, 2015

FLAVO CHOC

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua? Maklumlah dengan cuaca yang tidak baik di tambah pula dengan jerebu ni, macam-macam penyakit senang singgah. Keadaan cuaca bukan sahaja di Malaysia malahan di dunia memang agak tidak menentu. Tambahan pula dengan atas sikap tidak bertanggungjawab pihak tertentu yang tidak perihatin dengan alam sekitar sehingga menyebabkan Malaysia sekali lagi di landa jerebu yang agak parah... 

Kami juga tidak banyak masa di luar kerana keadaan sebegini. Banyak habiskan masa di rumah bagi menyiapkan POPIA MINI GULUNG. Alhamdulillah, tempahan & feedback yang baik kami terima sepanjang business ini dijalankan. Kami akan cuba pertingkatkan lagi kualiti produk kami... Insya Allah...

Untuk hari ini, kami ingin perkenalkan satu lagi produk QM-M iaitu FLAVO CHOC !!!! Insya Allah kami akan berusaha menjadikan FLAVO CHOC ni salah satu HOT PRODUCT kami juga... Macam mana rupanya??? Macam gambar di bawah ini..


FLAVO CHOC kami packingkan dalam bekas plastik..
FLAVO CHOC kami packing dalam Jar

Sepertimana dalam gambar, terdapat 2 jenis packing iaitu menggunakan :-
  • Jar Kaca
  • Bekas Plastik
Apa tujuan kami sediakan 2 option ni??? 
Maknanya setiap customer kami ada option bukannya stick dengan 1 perkara sahaja. Contohnya kalau korang nak buat 1 majlis, takkan jemputan 1000 orang nak bagi jar kaca... So ada option kalau berurusan dengan kami... VIP boleh sediakan FLAVO CHOC menggunakan jar (kami juga terima jika perlukan menghias jar tersebut) & tetamu lain kita sediakan FLAVO CHOC menggunakan bekas plastik.

Apa kelebihan FLAVO CHOC kami???
  • terdapat 2 pilihan iaitu menggunakan packing JAR atau PLASTIC PACK.
  • kami juga sedia untuk menghias packing jika mendapat request dari customer.
  • kami menerima sebarang tempahan untuk borong ataupun runcit. 
  • HARGA kami tawarkan memang terlebih berbaloi!!!
  • kami menerima tempahan di seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak. Urusan pengeposan di sediakan...
  • Customer di sekitar IPOH, TELUK INTAN, LUMUT, BATU GAJAH & kawasan sewaktu dengannya, boleh COD je...
  • kami menyediakan pelbagai flavor yang terbaik dari ladang!!!!
Antara FLAVOR kami sediakan??? 
  • Flavo Choc OREO
  • Flavo Choc BUBBLE RICE
  • Flavo Choc MARCHMALLOW
  • Flavo Choc BROWNIE / CHOC CAKE
  • Flavo Choc A&M
  • Flavo Choc Crunch & Nuts
Mana nak dapatkan FLAVO CHOC kami ni???
Boleh terus direct PM/WhatsApp kami melalui :-
Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page



Friday, September 11, 2015

PENDEK itu COMEY

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Kerap pula kami update Blog ek... Pantang ada masa sikit...hehehehe...
Sebenarnya kami terbaca satu animasi ni tentang KAKAK PENDEK!!! Memandangkan kami pun kakak saiz comey so rasa macam nak share pula animasi tu dalam Blog ni...
Maybe ada antara korang yang dah tengok dalam FB tapi kami tetap nak share gak...hehehehe...

Memang betul... Kadang-kadang rasa down sebab ketinggian tak cukup. Cita-cita dulu nak jadi askar atau polis (senang cerita anggota berpakaian uniform la...) tapi semua hanya tinggal cita-cita je... Nasib baik time Universiti dulu lepas join Komander Kesatria UiTM Seri Iskandar, Perak (bangga wehhh!!!).. Merasa la gak daripada tak merasa langsung...
Ini memang confirm selalu terjadi. Sekarang ni umur dah masuk 31 tahun tapi selalunya orang sekeliling budget umur dalam 20 ke 24 tahun. Ko ado??? Awet muda gituwww...

Gila tak seronok??? Memang rasa melayang r kejap... Bagaikan di kelilingi oleh rama-rama & burung-burung yang berterbangan!!! Sekali lagi, kau ado???

Inilah salah satu kelebihan yang kami ada... Selalunya adik-adik & husband menjadi sasaran...hehehehe...biarpun dieorang gelak-gelak tapi kami save!!! Tak payah pening kepada, just minta tolong je...
Ini pun selalu terjadi. Even kalau jalan-jalan dengan husband pun ada yang bertanya begitu. Kalau ada aweks yang dok jeling-jeling adik kami, terus kami peluk tangan adik... Jatuh la saham korang...hehehehehe
Keadaan ini pun kami banyak kali lalui. Paling lates tahun ini. Kami pergi sembahyang di masjid then tiba-tiba sorang pakcik datang. Di hulurnya sampul duit raya. Alhamdulillah, rezeki... Rezeki jangan di tolak kan....heehehehee
Bahagia sangat sebenarnya...
Kalau duduk berjauhan, terasa rindu sangat usikan mereka!


Takde siapa pun nak marah... Seronok join ngan budak-budak ni. Dieorang lebih happening daripada golongan dewasa ni. Lagipun budak-budak ni lebih telus & jujur daripada orang dewasa.. Betul tak???

Really??? Memang PENDEK itu COMEL!!!!
Awesome...!!! Tertarik...menarik.. memang debommm...!!!


Bangga giler pula describe tentang PENDEK itu COMEY ni. Tapi apa-apa pun, setiap yang ada pada kita ada keistimewaan masing-masing. Ada kelebihan & kelemahannya. Cuma bergantung kepada diri kita sendiri macam mana nak control kelemahan kita supaya menjadi salah satu kelebihan untuk diri kita...
Okeylah, till we meet again...
Terima kasih kerana baca entry kami kali ini...

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

Thursday, September 10, 2015

Felt Wrislet..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah, dapat curi masa update Blog pagi ni. Sebenarnya kami plan nak gulung popia mini tapi fikir-fikir balik, pagi-pagi ni kami start dengan update Blog & koleksi PROMOSI OFFER AIDILADHA dululah... Kalau korang nak tahu apa PROMOSI OFFER AIDILADHA kami bulan ni, boleh terus refer pada FB kami Munirah Mustafar & Page FB kami di QasehMuslimah.Munirah . Memang super duper hebat!!!!

Di Blog comey kami ini pula, kami nak share tentang koleksi Felt Craft kami. Antara koleksi & tempahan customer yang telah kami siapkan & pos kepada tuannya. Apa itu???
FELT WRISLET 
Tambah 1 lagi koleksi kami... Sukenyerrrrr.... Jom kita tengok gambar-gambar yang kami rakamkan.. Biarkan gambar berbicara...chewaaaahhhh!!!!

Ini adalah view semasa proses ukuran, cantuman, jahitan di lakukan. Satu persatu kami teliti supaya kualiti koleksi kami terjaga & kemas jahitannya. Korang nak guna nanti pun terasa selesa... Betul kan??

Nampak tak betapa kami menitik beratkan kualiti koleksi kami. Semuanya 100% menggunakan jahitan tangan/manual. Bukan tidak percayakan mesin tetapi kami cuba tampilkan seni craft yang lebih berkualiti tinggi melalui proses manual...

Ini pula view selepas semua proses siap... Saiz Samsung Galaxy Note 2 boleh masuk (saiz boleh request..). Memang cukup kemas & cantik!!!! Kami beri 5 bintang!!!!!

Felt Wrislet
Kod : W010915
Material : Kain Felt / Zip / Kertas Gam
Warna : Grey / Black / White

Semuanya siap dengan jayanya... Alhamdulillah... Wrislet ini dengan jayanya dah sampai kepada tuannya. Happy betul kami...
Kepada korang yang berminat hendak membuat tempahan, senang sangat-sangat. Semuanya hanya di hujung jari korang je... Ingat, serius buyer only!!! 
Semuanya hanya di hujung jari korang sahaja. Insya Allah kami akan cuba respond & reply dalam masa 24 jam.
Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

Tuesday, September 8, 2015

DOA vs Penyakit

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua customer & followers kami?? Semoga semuanya dalam keadaan sihat walafiat. 
Bercakap tentang kesihatan ni, pada masa kini memang banyak sangat penyakit yang mudah di jangkiti. Tidak kira muda mahupun tua, malah kanak-kanak juga mudah di jangkiti. Selain daripada perubatan moden, di sini kami ingin share dengan korang salah satu usaha yang perlu di lakukan jika ingin mengubati sesuatu penyakit. Yang penting kita usaha & tawakal...

























Ini pula adalah SELAWAT SYIFA untuk rujukan korang...
Semoga info ini dapat memberi 1001 manfaat kepada kita semua...
Share juga kepada keluarga & sahabat kita yang lain...

Sumber dari imuslimshop.com

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page