Wednesday, October 28, 2015

Aneka Headband dari QM-M

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua....

Alhamdulillah, kami kembali dengan entry baru pada bulan ni. Akhir bulan Oktober 2015...hehehehee... Kami memang busy sangat sampaikan waktu rehat kami pun kurang. Alhamdulillah, rezeki dariNya... Walaupun penat tapi kami bersyukur...

Staright to the point, untuk entry malam ni kami nak share dengan korang aneka headband yang di tempah khas oleh customer kami iaitu Puan Rawani. Banyak headband dia tempah dari kami. Berbunga kejap kami semasa siapkan headband ni...

Ini adalah semasa proses matching & match... Kami letak-letak dulu hiasan dengan getah headband serta tulisan. Kalau warnanya naik seri, so terus confirm letak tepi.. Kalau tak berapa cantik, kami pusingkan lagi hingga nampak cantik!!!!

Koleksi : HEADBAND
Kod : HB021015
Tulisan : Qisha (Pink/Red)
Hiasan : Butterfly (Yellow) / Bunga (Blue/Pink/Soft Pink/Baby Blue)
Getah Headband : Light Pink

Koleksi : HEADBAND
Kod : HB031015
Tulisan : Zara (Yellow/Light Green)
Hiasan : Oval (Black) / Bunga Mawar (Baby Blue/White)
Getah Headband : Yellow

Koleksi : HEADBAND
Kod : HB041015
Tulisan : Qaseh (Baby Blue/Turquoise)
Hiasan : Bunga Melur (Baby Blue/White) / Button
Getah Headband : Baby Blue
 
Koleksi : HEADBAND
Kod : HB051015
Tulisan : Zarin (Purple/Dark Purple)
Hiasan : Oval (White) / Bunga (Pink/Baby Blue/Purple) / Ribbon (Light Brown)
Getah Headband : Orange

 
Koleksi : HEADBAND
Kod : HB061015
Tulisan : Alya (Grey/Baby Blue)
Hiasan : Bunga (Baby Blue/White)
Getah Headband : Green

Inilah dia koleksi HEADBAND kami. Alhamdulillah... Kadang kala rindu nak jahit headband ni. Sebab rasa seronok bila customer hantar gambar baby mereka pakai headband yang kami siapkan... Rasa semua penat tu hilanggggg....

Lastly kami belanja lagi gambar headband kami yang cute dan comey + cantik ni...hehehehehe
cantik sangat-sangat kan????!!!!!

Semoga hasil jahitan kami ini mendapat tempat di hati semua customer & followers kami. Jika korang still tak confirm macam mana nak membuat tempahan mahupun melayangkan 1,2 soalan, korang boleh terus contact kami melalui :-

WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

Thursday, October 15, 2015

Headband & Pillow Kak Paziah

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah, dapat juga peluang untuk admin update Blog ni. Lama sangat tak update ni, nanti semua orang bosan tunggu lak... tertanya-tanya apalah yang admin buat sampai busy sangat tu???hehehehehe
Maaflah, admin memang busy tahap gaban bulan ni. Almaklumlah, dah start dengan produk baru QM-M iaitu FLAVO CHOC... 
FLAVO CHOC
Saiz Jar : 10cm (T) / 6cm (diameter) / 180ml (isipadu)
Perisa : PEANUT/CORN FLAKES/NESTUM/OREO

Inilah rupanya FLAVO CHOC kami... Alhamdulillah, setakat ni dalam masa 2 hari selepas pelancaran, sudah terjual 40 jar... Itu dalam masa 2 hari je... Alhamdulillah juga order still keluar setakat ni & kami mengharapkan support dari kalian semua... Ini adalah 100% produk Bumiputera, 100% air tangan kami, 100% suci & HALAL serta 100% terbaik hanya untuk korang semua...

Okey, kita tinggalkan dulu tentang FLAVO CHOC... Tujuan utama entry kali ini adalah untuk update & share dengan korang berkaitan dengan order FELT CRAFT kami... Customer ini dah order lama dah & dah siap lama dah..hehehehehe... Kami kurang berkesempatan untuk terus update kat korang... Sorry ek...

ni masa proses match & maching...chewahhhh.... sebenarnya time ni tengah susun-susun semua items yang bakal di jahit nanti. Dah confirm tempatnya condong ke, tegak ke, barulah kami jahit terus... dan hasilnya....

Koleksi : HEADBAND
Kod : HB011015
Getah Headband : Pink
Bunga : Green tea / Smokey Pink
Hiasan : Button
 
Headband si chiky ni pakai memang simple je tapi cantik... Kami sendiri pun berkenan dengan headband ni. Buat 1 untuk diri sendiri...ehheeehehehehe
 
Koleksi : PILLOW
Kod : PL011015
Warna : Green Tea 
Hiasan : Minion / Butterfly / Flowers / Cupid Love
Tulisan : DHIYA KEISHA QAIRINA (Choc/Cream)

Cantik tak??? Mesti admin kena tanya macam tu kan...hehehehehe... 
Semoga hasil jahitan kami ini mendapat tempat di hati semua customer & followers kami. Jika korang still tak confirm macam mana nak membuat tempahan mahupun melayangkan 1,2 soalan, korang boleh terus contact kami melalui :-

WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

Thursday, October 8, 2015

Doorgift in JAR

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua...

Erm...sekarang ni semua risau tentang jerebu kan? Kami pun runsing + risau. Kadang kala nak jemur kain pun rasa rimas sebab bau jerebu tu. Dugaan kepada kita dari Allah s.w.t. Itu tandanya Allah s.w.t sayangkan hambaNya & mahu kita sentiasa beribadah kepadaNya. 

Okey, berbalik kepada kisah kita. Kepada korang yang mencari-cari idea DOORGIFT untuk majlis kahwin ke, majlin cukur jambul ke, apa-apa majlis, event, family day yang memerlukan khidmat doorgift boleh refer kepada kami!!!!

Kami menerima  sebarang tempahan DOORGIFT  termasuklah yang terbaru iaitu menggunakan JAR kaca. Harga??? Insya Allah mampu milik. 
Nak tengok antara contoh-contohnya??? Jom..



Ini adalah antara koleksi botol & jar kaca kami sediakan. Kalau korang berminat untuk membuat tempahan samada botol kosong ataupun botol siap deco boleh terus contact kami di :-
WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com








Ini antara doorgift menggunakan botol & jar kaca untuk rujukan korang. Korang boleh decide apa isi dalamnya & hias macam mana depend pada budget korang. Janganlah budget korang spend kecik untuk doorgift tapi nak barang siap yang gempak-gempak.... agak-agaklah kan...


Ini pula adalah produk kami di QM-M Delicious Taste iaitu FLAVO CHOC!!!!
Kandungan choc pekat yang penuh & meleleh...
Tambah pula dengan crunchy bubble rice serta corn flakes & peanut!!!! Memang menjamu selera habis...
Mana nak dapatkan??? Boleh contact kami melalui :-
WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com
 

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page