Thursday, October 8, 2015

Doorgift in JAR

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua...

Erm...sekarang ni semua risau tentang jerebu kan? Kami pun runsing + risau. Kadang kala nak jemur kain pun rasa rimas sebab bau jerebu tu. Dugaan kepada kita dari Allah s.w.t. Itu tandanya Allah s.w.t sayangkan hambaNya & mahu kita sentiasa beribadah kepadaNya. 

Okey, berbalik kepada kisah kita. Kepada korang yang mencari-cari idea DOORGIFT untuk majlis kahwin ke, majlin cukur jambul ke, apa-apa majlis, event, family day yang memerlukan khidmat doorgift boleh refer kepada kami!!!!

Kami menerima  sebarang tempahan DOORGIFT  termasuklah yang terbaru iaitu menggunakan JAR kaca. Harga??? Insya Allah mampu milik. 
Nak tengok antara contoh-contohnya??? Jom..



Ini adalah antara koleksi botol & jar kaca kami sediakan. Kalau korang berminat untuk membuat tempahan samada botol kosong ataupun botol siap deco boleh terus contact kami di :-
WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com








Ini antara doorgift menggunakan botol & jar kaca untuk rujukan korang. Korang boleh decide apa isi dalamnya & hias macam mana depend pada budget korang. Janganlah budget korang spend kecik untuk doorgift tapi nak barang siap yang gempak-gempak.... agak-agaklah kan...


Ini pula adalah produk kami di QM-M Delicious Taste iaitu FLAVO CHOC!!!!
Kandungan choc pekat yang penuh & meleleh...
Tambah pula dengan crunchy bubble rice serta corn flakes & peanut!!!! Memang menjamu selera habis...
Mana nak dapatkan??? Boleh contact kami melalui :-
WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com
 

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)