Sunday, February 12, 2017

Brooch Cotton vs Brooch Felt

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Akhirnya dapat bernafas kembali Blog kami ni. Busy benor sampai tak sempat nak mengadap komputer. Kadang-kala masa tu ada tapi sebabkan sifat M.A.L.A.S dan P.E.N.A.T tu datang menyerang, so tak ter update!!!

Kami just nak update yang simple-simple je.
Order dari customer kami... Customer ni dah beberapa kali repeat order tau...
Jom kita terus ke gambar... Biarkan gambar sahaja yang berbicara!

Ini set yang di tempah oleh customer kami ni..

Set BROOCH.
3 unit menggunakan Kain Cotton
1 unit menggunakan Kain Felt


Brooch Felt Craft


Brooch Kain Cotton

Sebenarnya kami tidak tetapkan berapa minimum order untuk setiap barangan kami. Cuma pelanggan kami kena bijak memilih. Kalau just beli 1 brooch berharga RM1.00 pun boleh. Tapi berbaloi ke korang beli barang RM1.00 then kena bayar RM8.00 untuk postage? So, baiklah beli borong. Lagi jimat!!!

Faham kan apa yang kami maksudkan??
(^_^)

Okeylah, kita jumpa nanti di entry akan datang...
Insya Allah